Online Shoppen? Niet zonder korting!

by - 5:04 PM

Advertorial 

Als je al een beetje bekend bent met online shoppen, dan weet je dat er vaak als je bijna klaar bent met afrekenen wordt gevraagd of je nog coupons of kortingscodes hebt. Zelf ga ik, wanneer ik zoiets zie altijd direct opzoek naar die kortingscodes, want meestal zijn die gewoon online te vinden. Tot mijn grote verbazing zijn er nog veel te veel mensen die zonder ook maar iets in te vullen in, verder gaan met afrekenen. Nu snap ik ook dat je niet altijd de tijd hebt om lang op het internet te zoeken naar die ene kortingscode. Om jullie daarom een handje op weg te helpen deel ik vandaag mijn favoriete website als het gaat over kortingscodes. Ik heb het over: Actiecode.nl!Actiecode.nl is een website waarbij je makkelijk kortingscodes kunt vinden, zo kun je zoeken op winkel, maar ook op categorie of merk. Winkel jij wel eens bij winkels als H&M, zalando of Nelly? Dat komt dan goed uit! Want ze werken samen met de grote merken waaronder ook deze en nog vele anderen. Door eerst even te kijken op Actiecode.nl kun je dus veel geld besparen. Denk hierbij aan vijftien euro korting, twintig procent korting of geen verzend kosten betalen. Dit soort kortingen zijn natuurlijk niet ongelofelijk veel, maar toch zeker het bekijken waard!

Zo heb ik laatst nog bij de H&M met vijf euro korting besteld, aangezien de verzendkosten van de H&M €4,95 zijn (ik winkel echt te veel online haha) heb ik dus eigenlijk de totale verzendkosten vergoed gekregen. Zo is het nog voordeliger dan in de winkel je kleding kopen. Bovendien hoef je natuurlijk ook niet in die vervelende lange rijen te staan en kun je nog veel langer naar dat ene leuke jasje staren. Leven het online shoppen!


Ja, ik ben en blijf een groot fan van online shoppen met kortingscodes! Ik zou zeggen, geef het een kans en kijk wat je bespaart!

 Controleer jij ook altijd op kortingscodes als je ergens online bestelt?

Do you love online shopping as much as I do? Well if you do you should totally check out your discount codes, most of them can be found online! This article was ment to share a dutch website for coupon codes, but I'm sure there are plenty of websites like this for other country's as well! Do you always check your coupon codes before shopping? 

You May Also Like

6 interesting thoughts

 1. Voor de H&M heb ik altijd wel een kortingscode, die krijg ik altijd toegestuurd. Verder houdt ik er nooit veel rekening mee.

  ReplyDelete
 2. Kortingen zijn nooit verkeerd! Heel leuk artikel! Ik vond je reactie echt heel leuk op mijn blog. Ik ga je volgen op bloglovin! (:

  ReplyDelete
 3. Handig:D bedankt voor je reactie ik volg je nu ook via bloglovin
  Liefs

  ReplyDelete
 4. Ik zoek ook altijd kortingscodes op voor de H&M, het scheelt me zoveel waarom zou ik het niet doen. ;)

  Liefs, Romy

  ReplyDelete
 5. Ik had hier gister een artikel over haha!

  ReplyDelete