Are you the winner?

by - 12:51 PM


Ter ere van mijn verjaardag plaatste ik een paar weken terug twee, al zeg ik het zelf, erg leuke giveaways online. In samenwerking met groupon mocht ik aan een van mijn lezeressen een cadeaubon ter waarde van €20 euro weg geven. En dat was niet het enige, in samenwerking met FOGAN cosmetics mocht ik een door mij zelf samengesteld make-up pakketje weg geven. Ontzettend leuk dat jullie hier enthausiast op reageerden. Ik zal jullie niet langer in spanning laten afwachten, wil jij weten wie de gelukkige is? Klik dan op 'read more.' Because of my birthday I posted two very cool giveaways online a few weeks ago. In cooperation with groupon I could make one of my readers happy with a coupon for €20,-! And this was not the only giveaway I had planned for you! In cooperation with FOGAN cosmetics I could give a make-up set to one of my readers as well. You all responded very enthusiastic, so I might do giveaways more frequently? Since I am pretty sure you just want to know who won, now is the time to announce the winner! Do you want to know who the lucky one is? Than click 'read more.' 


The winner of the FOGAN cosmetics giveaway is... 


It's Nadia, congratulations! If you give me your address and then I'll make sure that the package will be on your way as soon as possible.

Het is Nadia! Van harte gefeliciteerd en als je mij je adres opstuurt dan komt het pakketje zo snel mogelijk jou kant op.


The winner of the groupon giveaway is... 


It's Invisiblecreations, congratulations! If you give me your email address and then I'll make sure that the package will be on your way as soon as possible.

Het is Invisiblecreations! Van harte gefeliciteerd. Als je mij je email adres opstuurt dan komt het pakketje zo snel mogelijk jou kant op.

You May Also Like

10 interesting thoughts

 1. is het mijn naam nadia ? Want dat zou erg leuk zijn !
  Ik stuur in iedergeval gewoon de mail met mijn adres : )
  xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Van harte gefeliciteerd Nadia :D Dankjewel voor je mailtje! Dinsdag zal ik het pakketje naar het postkantoor brengen :)

   Delete
 2. Gefeliciteerd allebei! <3 xoxo

  ReplyDelete
 3. Congratulations nadia! That's so exciting :)

  ReplyDelete