And that's who I am #tag

by - 11:30 PMDeze tag zag ik voor het eerst op de blog van Josephine en sins dien zie ik hem steeds vaker voorbij komen. Het is een tag die goed in de smaak valt, zo ook bij mij. Daarom ga ik hem vandaag zelf doen. De foto's komen allemaal van tumblr. Voel je vrij om deze tag over te nemen! Ooh en als je hem zelf ook hebt gedaan of gaat doen, laat me dat dan zeker weten in de commends.

The first time I noticed this tag was on the blog of Josephine, after that I've seen it passing by more and more. It is definitely a tag which many people like, and I'm one of them. Therefore I am going to do the tag myself today. The pictures are all from tumblr. Feel free to copy this tag and if you've done or if you are going to do this tag yourself, please leave it in the commends, I'd love to read it! 


... and that, that's who I am 

You May Also Like

15 interesting thoughts

 1. Echt een super leuke tag (:!

  ReplyDelete
 2. Erg leuke tag! Ben ook al een tijdje van plan om hem te doen alleen door school heb ik er op het moment niet zo veel tijd voor om al die plaatjes bij elkaar te zoeken

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja dat geloof ik! Het heeft me inderdaad even geduurd om de plaatjes bij elkaar te zoeken en er een collage van te maken haha! Veel succes met school!

   Delete
 3. Wat een super leuke tag! Deze heb ik nog niet eerder gezien!

  ReplyDelete
 4. Hele leuke tag, nog nooit voorbij zien komen! Liefs

  ReplyDelete
 5. Ik houd echt van deze tag, heb 'm zelf ook al gedaan.

  Liefs, Elbrich

  ReplyDelete
 6. Het blijft een leuke tag! :) Ik wil hem binnenkort ook gaan doen

  ReplyDelete
 7. Zoooo leuk! Ik wil hem ook doen! x

  ReplyDelete
 8. Ik vind dit echt een leuke tag!

  ReplyDelete
 9. Oh I love it! There's so much beauty in this.
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I really appreciate your commend :)

   Delete
 10. Deze tag vind ik ook zo leuk!

  ReplyDelete