Esprit Wishlist

by - 8:39 PM

Advertorial
Summer dresses l-r: 1, 2, 3, 4, 5 

Als je mij een jaar of twee geleden had gevraagd wat mijn mening is over het merk Esprit, dan had ik waarschijnlijk gezegd niets voor mij, boven budget en te oubollig. Voor mij was Esprit altijd een voor oudere mensen. Toch ben ik daar de laatste tijd op terug gekomen, Esprit wordt voor mijn gevoel namelijk steeds jeugdiger en ook de prijzen van de meeste items zijns best betaalbaar! Bovendien zie ik steeds vaker dat Esprit de trends van het moment vertaald in hun kledingstukken. Zo ben ik al items met studds, uiltjes en zelfs de dip dye trend tegen gekomen! Daarom vond ik het dan ook wel eens tijd om af te rekenen met die vooroordelen.  Vandaag deel ik mijn Esprit wishlist met jullie!

If you had asked me my opinion about Esprit a year ago, than I would have probably said that Esprit is over budget and a bit old-fashioned. For me Esprit was always the bard for older people. But lately, Esprit has been coming back! Esprit is actually quite affordable and sells great items which are  very trendy and youthful. Moreover, I see more and more that Esprit adapts their clothes to the trends of the moment. I've come across studded items, tops with owls and even the dip dye trend can be found at Esprit! Therefore, I think it is about time to stop having these prejudices. So today I will share my Esprit wishlist with you! 


She wears the pants l-r: 1, 2, 3, 4


A girl can never have enough bags l-r: 1, 23, 4


It's all about the jewelry l-r, top: 1, 2, 3 & bottom: 4, 5, 6 

Zelf ben ik vooral enorm fan van de tassen van esprit. (vooral de tas met de giraf is zó leuk!) Waarschijnlijk heb ik die tassen gekte een beetje over genomen van mijn moeder, van haar heb ik zelfs mijn eerste Esprit tas gekregen. Maar ook de andere items van Esprit hebben me positief verrast. Bij Esprit kun je zonder al te veel moeite een erg leuke outfit samen stellen.

I myself particularly am a huge fan of the bags of esprit. (especially the bag with the giraffe, he's so cute!) Maybe I inherited the bag-craziness from my mother, she also gave me my first Esprit bag. The other items of Esprit have also positively surprised me. At Esprit you can definitely put together a nice outfit!  

En als je er niet op uit wil naar de stad kun je ook lekker vanuit je luie stoel de mode van Esprit bekijken op de Esprit webshop. Deze is erg overzichtelijk ingedeeld en voor de verzendkosten hoef je het niet te laten, deze zijn namelijk maar €0,95 per pakket! 

What do you think of Esprit? 

You May Also Like

10 interesting thoughts

 1. Dankjewel !
  Wat een leuke jurkjes !
  x

  ReplyDelete
 2. Lieve bezoeker van Juicey. Dit is absoluut geen spam. Ik wil je graag via deze weg op de hoogte brengen dat Juicey niet meer bestaat. Misschien heb je dit zelf de afgelopen dagen al ontdekt. Juicey is tot mijn grote spijt door mijn host verwijderd. Maar niet getreurd. Ik heb inmiddels mijn eigen domein en het vervolg van Juicey lees je nu op TrendHunter.nl. Ik hoop je daar snel weer te zien, want ik vond je reacties altijd leuk om te lezen. Liefs,Tess

  ReplyDelete
 3. die lichtroze broek is mooi!

  ReplyDelete
 4. Ik wist niet dat ze zulke leuke broeken hadden daar !

  ReplyDelete
 5. Leuke wishlist!  www.style-chameleon.com

  TAMZIN LILLYWHITE GIVEAWAY ON MY BLOG!!!

  ReplyDelete
 6. I haven't been there in years! What great finds, I'm liking the dresses especially!
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete