Action shoplog!

by - 11:26 AM

  

Ik weet niet wat het is de laatste tijd, maar ik ben weer aan het shoppen geslagen. Zo bracht ik een tijdje terug ook weer een bezoekje aan de action en ondanks ik eigenlijk maar een specifiek ding nodig had ben ik natuurlijk weer met een volle tas naar buiten te gaan. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? I do not know what is going on in my mind lately, but I've been shopping like crazy! I also visited action a few weeks ago, because I just had to buy one specific thing. You guessed it: I went outside with a bag filled with stuff! Time for a shoplog! Van boven naar beneden en van links naar rechts: Een cake-pop vorm met bijbehorende cake-pop stokjes. (die ik ook al uitgetest heb) Daarnaast zie je fondant-versier-tools (weet iemand hoe je die stokjes noemt?). Dan wat wax strips, omdat ik toch echt geloof dat er nog een zomer komt. Drie ontzettend leuke notitieboekjes. Ik had ze al op andere blogs voorbij zien komen en wat zijn ze ontzettend leuk! Ze zijn gelinieerd en van goede kwaliteit, echt een aanrader dus! Ook  kocht ik nog beeldscherm doekjes die ik gebruik om m'n laptop en mobiel af  en toe een snelle opfrisser te geven, lens doekjes voor mijn camera en nog wat rolletjes washi tape die ik ga gebruiken voor het postprojectFrom top to bottom and from left to right: A cake-pop shape with the accompanying cake pop sticks. (which I've already tested) Next to those you see fondant-decorate-tools (does anyone know how to call those?). Than some wax strips, because I truly still believe that summer is on it's way. Three very cute notebooks. I had seen them passing by on other blogs before and thought they were so pretty! Above that they are lined and of good quality, so I would definitely repurchase those! I also bought screen wipes which I use to occasionally give my laptop and mobile a quick refresher, some lens wipes which I use for my camera and some rolls of washi tape that I will be using for the post project.

What is the latest thing you have purchased? 

You May Also Like

29 interesting thoughts

 1. Die boekjes zijn echt superleuk!

  ReplyDelete
 2. De boekjes vind ik erg leuk, de rest ook!

  ReplyDelete
 3. Leuke aankoopjes en die notitieboekjes had ik tijd geleden ook al gekocht. Ze waren zo leuk vond ik

  ReplyDelete
 4. Leuke shoplog! Ik ben fan van de notebookjes! :)

  ReplyDelete
 5. De washi-tape en de boekjes vind ik echt superleuk! :)
  Volgens mij allemaal leuke aankopen!

  Veel liefs, Leen

  ReplyDelete
 6. Wat heb je leuke dingen gekocht :D!

  ReplyDelete
 7. Erg leuk! Ik ben echt fan van Action!!

  ReplyDelete
 8. Leuke en handige dingetjes heb je gekocht!

  ReplyDelete
 9. Super leuke spulletjes LOVE ACTION

  ReplyDelete
 10. Ooooh wat een leuke spulletjes!
  Ik heb ook al een aantal dagen een 'ik wil naar de Action' drang. Helaas weet ik niet zo goed waar ik de tijd vandaan moet halen..

  ReplyDelete
 11. Die notitieboekjes zijn echt heel erg leuk, hopelijk zijn de blaadjes ook beetje goede kwaliteit :) !

  ReplyDelete
 12. Ik ben dol op washitape, wat leuk dat de action dat ook heeft!

  ReplyDelete
 13. Oh these look like such fun purchases!
  xo
  styleontheside.com

  ReplyDelete
 14. Nu je het zegt... Ik moet ook weer even naar de action!
  Leuke shoplog!

  ReplyDelete
 15. Aah love de action haha xxxx

  ReplyDelete
 16. Super leuke aankoopjes! En ook een geweldig prijsje! :) xo

  ReplyDelete
 17. Erg leuke dingen heb je gekocht!

  ReplyDelete
 18. Leuke aankoopjes! Die cake-pop vorm heb ik ook al zien liggen in de Action, die lijkt me erg handig. En ik heb dat grote notitieboekje ook, ik ben er ook heel blij mee.

  ReplyDelete
 19. leuke spullen zeg :)

  ReplyDelete
 20. Awesome! I love the actionnn :) (in het engels klinkt dat eigenlijk ook niet...) Ik heb dat kleine NY boekje ook en ahh I just wanna go theree!

  ReplyDelete
 21. Leuke aankoopjes! Ik wist helemaal niet dat ze in de Action van die beeldscherm doekjes verkopen. Ga ik volgende keer zeker op letten!

  ReplyDelete
 22. Mooie notitieboekjes trouwens!

  ReplyDelete
 23. Ik zie veel leuke dingetjes!

  ReplyDelete
 24. Leuke shoplog. Ik heb binnenkort een eenmalige snailmail actie, dat is misschien wel iets voor jou.

  ReplyDelete
 25. De tapejes en de boekjes heb ik ook gekocht! Echt heel leuk!

  ReplyDelete