6 Lookbook favorites

by - 3:00 PM

Wanneer ik een bezoekje breng aan lookbook, dan wordt mijn koopkracht altijd geprikkeld. De meest unique, prachtige outfits van over de hele wereld komen voorbij. Vandaag wou ik dan ook enkele favorieten met jullie delen. Zo ook bovenstaande outfit van Konstantina, wat een geweldige sfeer stralen deze foto's uit. De jurk is prachtig, haar zonnebril geweldig, dit zijn gewoon van die outfits waarom ik droom van zomer! Amazing. 

When ever I visit lookbook, it always stimulates my urge to buy things. The most unique, beautiful outfits from all over the world can be found here. Therefore, today I would like to share six of my favorites with you. Like the one above, the outfit of Konstantina, I love the vibe of these pictures. The dress is beautiful, her sunglasses awesome, briefly told: this is one of those outfits which make me dream of summer! Amazing.


BY WIOLETTA ♡ M.
Deze leuke herten ketting heb ik ook en draag ik dan ook heel graag, ik niet alleen, want ik zie hem vaak voor bij komen op lookbook! De outfit die Wioletta draagt zou ik dan ook zo kunnen dragen, door het simpele blousje en de zwarte broek wordt de outfit een vrij casual geheel. Heel tof! 

I have (and love wearing) this cute deer necklace, and I'm not the only one, because I see it passing by on lookbook like all of the time! The outfit which Wioletta wears is something I could see myself wearing, because of the simple blouse and the black pants it creates a casual look. 

BY LUCY D.
Weer een totaal andere outfit, maar daardoor niet minder leuk. Lucy combineert een gaaf leren jasje en een geruit blousje lekker casual, maar toch ook erg stoer! Helemaal mijn stijl. 

A totally different outfit than the ones above, but not anything less great. Lucy combines a cool leather jacket with a checkered blouse. Very casual, but also very cool, totally my style! 

BY PAM S.
Sommigen zullen me voor gek verklaren, sommigen zullen het (hopelijk) helemaal met me eens zijn. De floral blazer, het is iets waar je van moet houden of niet en ik ben er verliefd op! Ondanks dat ik de perfect floral blazer nog niet ben tegen gekomen, ben ik nog steeds zoekende. Want met een outfit zoals deze, kan je dag toch niet meer stuk! 

Some of you might call me crazy, some will (hopefully) totally understand. I am in love with the floral blazer! It is something you love or hate and I definitely love it! Although I still haven't found the perfect floral blazer yet, I'm still looking. Because, with an outfit like the one Pam is wearing, my day couldn't be better! 

BY BRIGITA A.

Ondanks dat ik niet helemaal van de naveltruitjes ben, ben ik echt verliefd geworden op deze outfit. De bustier maakt de outfit eerder romantisch en de hele outfit is erg casual zomers. Ondanks het showen van je navel hier nog vrij gewaagd is, is dit een outfit die ik met warm weer zeker zou dragen! 

Although I'm not to much in to showing off my belly button (I love this word ^^), I fell in love with this outfit. The bustier makes the outfit romantic and the whole outfit is very casual for summer. Although this outfit might be a bit daring for me, it's definitely something I would wear in summer. 

BY FLÁVIA D.
Omdat het nog niet bloemig genoeg was, ce-ute! Alles aan deze outfit klopt gewoon, het bloemenprint jurkje, het schattige vestje, de bohemian tas en natuurlijk de hartjes vorm riem. Het mag misschien wel duidelijk zijn: ik ben fan! 

Because you can never wear enough flowers, ce-ute! Everything of this outfit just makes sense, the flower print, the cute cardigan, the bohemian bag and of course the heart shaped belt! It may be as clear as water: I'm a big fan of this outfit! 

What is your favorite one of these outfits? 

You May Also Like

9 interesting thoughts

 1. Awh wat een leuke outfits, ik ben echt verslaafd aan lookbook.

  ReplyDelete
 2. Heerlijk al die outfits (:!

  ReplyDelete
 3. mooie outfits! de laatste vind ik het mooist! xx

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie outfits van Lookbook! Ik vind de vierde en de laatste het mooist.

  ReplyDelete
 5. Love so many of these looks!

  Hope you can stop by my blog soon and say hi:

  www.victoria-emma.blogspot.co.uk

  Vickyy

  XO

  ReplyDelete
 6. Absolutely gorgeous! I love them all! You've got great taste and style <3

  ReplyDelete
 7. De tweede en de vierde, wauwww die vind ik echt heel mooi! Ik vind het echt heerlijk om op lookbook mijn uren door te brengen. Dat is nog eens een soort droom, zo'n mooie foto maken met een leuk outfit voor op lookbook haha.

  Liefss, Romy

  ReplyDelete
 8. De 3e en laatste vind ik heel erg leuk!<3 Ik hou echt van lookbook, staan zoveel leuke outfit inspiraties ook op!

  ReplyDelete
 9. wauw! allemaal super mooie outfits! xoxo

  ReplyDelete