5 random facts

by - 12:25 AM

Vroeger waren de 'wist je datjes' altijd een vast onderdeel van al mijn verslagen, werkstukken en spreekbeurten. Herkenbaar? Nu is het vrijwel ondenkbaar om nog aan het eind van de presentatie wat wist je datjes op te noemen, toch blijven ze leuk. Daarom heb ik vandaag 5 persoonlijke feitjes voor jullie. Hier gaan we dan:


Wist je dat...
 • Ik ontzettend slecht ben in geld uitgeven. Beetje hypocriet? Jup, want ik ben een enorme shopaholic. Toch vind ik het moeilijk geld uit te geven aan (dure) cadeautjes voor mijzelf, dat mooie horloge dat ik al jaren wil? Tsja, die zal er nog wel even niet komen. Die prachtige dure make-up producten, ach ik loop wel even door naar het essence schap. 
 • Ik rusteloze handen en voeten heb. Huh? Ja, je leest het goed. Ik kan ze gewoon niet stil houden, als ik er niet over na denk dan ben ik rustig van alles aan het doen met m'n handen en voeten, zonder dat ik er ook maar iets van merk. 
 • Ik een enorme chaot ben. Mijn moeder wil dit waarschijnlijk graag voor me bevestigen, want zonder haar hulp zou ik waarschijnlijk iedere nacht een puin weg moeten schuiven om naar m'n bed te komen. Dat niet alleen, ook in mijn hoofd is het een enorme chaos van ideeen. Zonder mijn to do lijstje ben ik dan ook verloren. 
 • Ik een slechte drinker ben. Ik zit rustig een hele dag lekker te bloggen op m'n kamer, om er dan in de avond pas achter te komen dat ik nog niks gedronken (&gegeten) heb. Tsja, 'een ritme' is ver te zoeken! 
 • Ik nooit mijn ontbijt oversla. Echt, hoe doen jullie het? Zonder ontbijt ben ik echt een wrak. 
Heb jij nog leuke feitjes die je met mij wil delen? Of wil je gewoon iets vertellen over jou week? Laat dan vooral een reactie achter! 

You May Also Like

3 interesting thoughts

 1. Leuke post! Ik snap ook totaal niet hoe mensen niet kunnen ontbijten, ik kom de dag niet door dan! Dat geld uitgeven (of juist niet dus) aan dure dingen herken ik ook wel een beetje.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha precies! Ik kan echt niet overeind blijven staan zonder ontbijt!

   Delete
 2. Die laatste is heel herkenbaar! Vriendinnen van mij slaan wel eens hun ontbijt over maar ik zou het echt niet kunnen. Als ik niet zou ontbijten kan ik beter de hele dag maar in bed blijven liggen...

  ReplyDelete