Red it!

by - 11:27 PMRed is een magazine dat eigenlijk nooit echt mijn aandacht trok als ik weer eens in de winkel voor het tijdschriftenschap stond. Pas toen ik er via facebook achter kwam dat je een leuk cadeautje kreeg als je een abonnement nam heb ik de gok toch maar gewaagt en ik ben positief verrast! Red is namelijk een erg gevarieerd blad, wat vooral wordt gevormd door mooie foto's en leuke columns over mode, beauty, shoppen, wonen, eten en reizen. Dat belooft wat! Daarom wil ik mijn nieuwe 'ontdekking' graag met jullie delen, kijken jullie gezellig mee?English summary: Red is a Dutch fashion, beauty and lifestyle magazine on which I've been subscribed for six months right now. The great thing about it is that it's very variated, it's not just the regular glossy  you can find everywhere. It also has subjects like exercising, food, living, real life storys and so on. If you can read a little Dutch, this is definitely a recommandation! 

In het begin krijg je na de advertenties en de pagina's over het blad zelf een shoppingguide met leuke tips voor de zomer. Nu weet ik ondertussen wel waar ik het liefst winkel en hou ik me daar ook vrij wel altijd aan vast, toch vind ik het altijd erg leuk om deze collages te bewonderen, trends te spotten en af en toe zelfs een item dat op mijn persoonlijke wishlist gaat!

Tussen de shoppingguide pagina's door vind je ook een lookbook over denim met prachtige stoere foto's, een interview en een column hier en daar. Dan vinden we even verderop in het tijdschrift een verhaal over Audrey Tautou, de prachtige vrouw en actrice die voor mij het meest bekend is van de Chanel reclame.


In het midden vinden we dan ook voornamelijk columns, zowel over vriendschap 'vriendinnen wel of geen tijd voor,' over klagen 'Excuus Truus,' over leugens 'Eerlijk Gelogen,' over doe het zelf projecten 'de doe-het-zelver slaat door' en mijn favoriet een artikel over wat je moeder je niet leerde.Ook vind je in de Red verschillende interessante interviews, zowel met de mensen die je ongetwijfeld herkent (ja zij, van die ene film) als met de succesvolle en inspirerende zakenvrouwen en ook de real life stories worden niet overgeslagen.
Aan het eind vinden we, ja ja, nog twee lookbooks. De een geïnspireerd op een urban jungle style, de andere op mooie lingerie. Ook vinden we aan het eind wat beauty gerelateerde artikelen, onder andere een artikel over de verschillende anti-age-behandelingen, beautygeheimen van drie bekende vrouwen en natuurlijk de welbekende trend artikelen.
Wat me ook erg aanspreekt in de Red is dat het geen standaard Glossy is. Helemaal aan het eind vind je een heel stuk over tuinieren, decoreren, eten, sporten en leuke uitjes. Voor mij is de red dan ook zeker een leuk blad om lekker ontspannen in mijn luie stoel te lezen.

Kenden jullie het blad Red al? En zo ja, wat vind je ervan? 

You May Also Like

5 interesting thoughts

 1. Oh I wish it were in English, looks like a wonderful magazine!!!
  xo
  girlintheyellowdress.com

  ReplyDelete
 2. Ik vind de Red best leuk. Mijn moeder kreeg een abonnement toen ze een rode jurk kocht, haha.

  x

  Chicks About Fashion

  ReplyDelete
 3. Dat ziet er echt leuk uit. Ik moet zeggen dat het heel lang geleden is dat ik een tijdschrift heb gelezen.

  ReplyDelete
 4. Ik had nog nooit van het Red magazine gehoord, maar ik ben aangenaam verrast! Het klinkt als een heel leuk tijdschrift, misschien dat ik hem binnenkort een keertje meeneem! xx

  ReplyDelete
 5. Ik heb een site gevonden waar je een gratis proefnummer kunt aanvragen!! http://www.prijsvergelijk.nl/clickout?VM{CAA7ADB3-47B6-495A-8F46-AAA08049DE6F}

  ReplyDelete