PLEASE SPRING COME!

by - 2:00 PM

I'm not a hater winter, but snow in March/April? Come on, that shouldn't be right! I'm well able to deal with a little rain and I am always in for a photography session in the beautiful winter snow landscapes. But I do want to do all of this in the Winter months. For me, spring should be similar to sunshine, not wearing a coat on your bike, eating the first ice cream of the year, get your summer wardrobe ready, but yet, here in the Netherlands, we'll have to wait for spring to come! Ik ben geen winter hater, maar sneeuw, in maart/april? Kom op, dat hoort niet! Nee, ik kan best tegen een beetje regen en om foto's te maken van de prachtige winterse taferelen, prima, I'm in. Maar dit alles wil ik toch wel in de maanden doen die daarvoor bedoelt zijn. Nee, voor mij staat lente gelijk aan zonneschijn, geen jas aan op de fiets, de eerste ijsjes naar binnen werken en weer korte broekjes passen.  Toch zullen we daar hier in Nederland nog even op moeten wachten. 
That is why I already brought spring in-house, by placing some cute little flowers on the table. Call me crazy, but it worked, because the sun has shone! Of course, me and my sweet dog took advantage of this by laying on the couch in front of the window. And even thought the weather isn't that good right now and spring is still far away, we fortunately have those little sunny moments. Which is the perfect excuse for a little me-time, enjoy it!


Daarom heb ik maar alvast de lente in huis gehaald, door wat leuke bloementjes op tafel te zetten. Call me crazy, maar het zonnetje heeft toen even geschenen. Waar ik en mijn lieve hondje natuurlijk ook heerlijk gebruik van hebben gemaakt door op de bank voor het raam, heerlijk in het zonnetje te gaan liggen. Nee, warm is het nog lang niet en de lente laat waarschijnlijk nog even op zich wachten, maar gelukkig kunnen we van die kleine momentjes met zon, wel heerlijk genieten! 

How do you bring spring into your house? 

You May Also Like

7 interesting thoughts

 1. Geef mij ook maar lente! Heb 't helemaal gehad met dit koude weer.

  ReplyDelete
 2. Inderdaad! dat het maar hou wat warmer wordt! Ik heb het gehad met sneeuw, koude wind, hagel en al de rest! Het zonnetje mag gaan schijnen :).

  ReplyDelete
 3. Ik wil ook lente. ZON! Ik heb het echt gemist want deze winter heeft veel te lang geduurd.

  ReplyDelete
 4. wij hebben tulpen staan maar heb toch echt het weer nodig om me te overtuigen dat het lente is haha.

  ReplyDelete
 5. Het blijft zo een slecht weer. En er is niets aan te doen. Ze zeggen dat April nog grotendeels slecht blijft, maar dat we een superzomer krijgen. Liefs!

  ReplyDelete
 6. Ik ben dat koude weer ook helemaal zat! Laat die lente en zomer maar komen!

  ReplyDelete
 7. Ik heb hier ook alvast een beetje lente in huis gehaald. :) Moet toch wat! ;)

  ReplyDelete