My room in snapshots

by - 11:58 PM

Today I am going to give you a sneak peek into my room. A full room tour is also on the schedule, but since I am not totally happy with my room the way it is right not, I will do a room tour a bit later on.  Currently my room is a mishmash of styles. This is because over the years I've changed quite a lot in  terms of color, but also in style. 


Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn kamer. Een volledige roomtour staat ook nog op de planning, maar aangezien nog niet alles helemaal klaar is wacht ik daar nog heel even mee. Momenteel is mijn kamer nog een mengelmoes van stijlen, dit komt doordat ik door de jaren heen nogal ben veranderd qua favoriete kleur, maar ook in stijl ben ik erg veranderd. 


If you would take some snapshots of your room, what would be on your pictures? 

You May Also Like

12 interesting thoughts