My life in instagram pictures :)

by - 12:43 AM


Time seems to go unbelievable fast lately, in my mind Christmas is just two weeks behind us, but a reality, it's almost time for the summer holidays! It has also been a very busy time for me, which you probably have noticed in the lack of articles. (* ashamed *) Since it's a long time ago that I made a my life in instagram post, I thought it would be fun to share the past few weeks/months with you at a glance Enjoy!De tijd lijkt echt ongelofelijk snel te gaan de laatste tijd, voor mijn gevoel heb ik net kerst achter de rug, maar nog even en het is al weer zomer vakantie! Het is dan ook wel even een tijdje erg druk geweest voor mij, wat jullie waarschijnlijk wel aan het aantal artikelen hebben gemerkt. (*ashamed*) Omdat het ook al een hele tijd geleden is dat ik voor de laatste keer een my life in instagram artikel heb gemaakt, leek het me wel leuk om de afgelopen paar weken/maanden met jullie in vogelvlucht te delen. Enjoy!
1. In my testweek I turn into a hungry sweet tooth and my mom totally understands that! :)
2. Learning math with a lack of concentration and loads of just bought washi tapes, well, you can understand what that means!

1. Tijdens mijn toetsweek verander ik in een hongerige zoetekauw  mijn moeder begrijpt dat gewoon! :) 2. Wiskunde leren zonder concentratie en met een hele hoop net gekochte washi tapes, tsja, dan krijg je dit. Yup, you guessed it right, I'm also addicted to a various amount of games on my phone!  

Yup, helemaal goed geraden, ik ben ook een heel pietsie klein beetje verslaafd aan het spelen van spelletjes op mijn mobiel! 


My new pride, my first brightly colored statement necklace! Isn't he pretty? :)

Mijn nieuwe trots; mijn eerste gekleurde statement necklace! Is hij niet leuk? :)I am the lucky bastard who won two giveaways! I had the biggest smile on my face when I received these two beautys.

Ik ben gewoon de lucky bastard die twee giveaways heeft gewonnen! Als je dan ook nog twee super schattige kettinkjes op de deurmat krijgt, dan kan mijn dag niet meer stuk! :) 


Even though I was quite bussy with school and stuff, I also did loads of fun stuff. Like having a great afternoon with Jessy and going to the little mermaid with my family. 

Ondanks dat ik het erg druk heb gehad, heb ik ook nog een hoop leuke dingen gedaan. Zo heb ik een gezellige middag gehad met Jessy en ben ik met mijn familie naar de little mermaid gegaan. 


One way or another I always have some cute animals on my instagram. This time I captured my dear dog Mila and the two cats of the kids where I babysit!  

Op de een of andere manier kunnen dieren foto's natuurlijk ook niet op mijn instagram ontbreken, mijn lieve hondje Mila en de twee katten van mijn oppas gezin stelen dan op deze twee foto's echt de show! 


The same goes for food: unmissable on my instagram. This time I made a healthy vegan burger and a (a bit less healthy) cupcake for my little sister.  

Hetzelfde geld voor eten, onmisbaar op mijn instagram! Deze keer heb ik een heerlijke gezonde vegetarische burger en een (wat minder gezonde) cupcake gemaakt. 
Then we go a bit back in time, on to the easter holidays. I finally had some time again to meet up with a good old friend of mine to have a amazing girls day! (with pretty nails as result) Also, I tried making my own nightstand. It worked for a few weeks, but then I changes it again.. 

Dan gaan we een stukje verder terug in de tijd, op naar de paasvakantie. Daar had ik weer tijd om met een oude vriendin af te spreken en een heerlijk meiden middagje te houden. Pretty nails waren het gevolg. In de vakantie heb ik ook een poging gedaan tot het maken van een nachtkastje, heel lang heeft deze het alleen niet volgehouden.. 

In the easter holidays we do a lot more than seeing friends and decorating our rooms, we eat, and I loved it! Honestly, eastern chocolate is the best chocolate ever. I loved my bunny a lot, but it unfortunately had to die. Then I got a new bunny which my mother made, super cute, but also very delicious! 

Met pasen doen we natuurlijk wel meer dan afspreken en decoreren; we eten! En om heel eerlijk te zijn, paas chocola is de beste chocolade die er is! De paashaas zag er erg mooi uit, maar hij moest helaas sterven, hij was te lekker! Toen kwam mijn moeder met een vervangende paashaas, ook erg schattig, maar ook die moest eraan geloven. Mm, heerlijk! 

How has your life been lately? 

You May Also Like

10 interesting thoughts

 1. This year has gone by so so fast! I'm loving that statement necklace!
  xo
  girlintheyellowdress.com

  ReplyDelete
 2. Erg leuk om te zien!

  ReplyDelete
 3. leuk om te zien! Ik heb sinds zaterdag ofzo pas instagram *schaam* omdat ik steeds vergat om een geheugenkaartje voor mijn mobiel te kopen haha! Maar afgelopen weekend heb ik eindelijk een geheugenkaartje gekocht :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, dat is niks om je voor te schamen hoor! ;) Leuk dat je ook instagram hebt :)

   Delete
 4. Hehe that's what i do when i don't have time to post! :D

  Loved your nails! Mint and gold always a perfect combination


  Corina
  www.cocorrina.com

  ReplyDelete
 5. I loooove the nails !!!!:)
  Come and see me and If you want we can follow each other?:)

  www.olivains.com

  ReplyDelete
 6. Wat een mooie statement ketting!

  ReplyDelete