Colorful cheeks and bubblegum pink nails!

by - 12:36 AMA few weeks ago I received this lovely package from fogan cosmetics, excited to try out my new products I went to work! Een paar weken terug ontving ik dit leuke pakketje van fogan cosmetics, enthousiast om de leuke producten uit te testen ging ik aan de slag.


You can tell that I have chosen some very natural colors for my face make-up, therefor I went for smashing coral pink for on my nails. Isn't that one of the most pretty,  most timeless colors? With this one you can hardly go wrong. The quality of the nail polish is slightly less than I'm used to, it nail polish is a bit stripy and does not dry that quickly. Yet, it worked just fine with a little practice, then you have a very nice nail polish for only one euro!

 kunt wel zien dat ik de kleuren voor mijn gezicht vrij naturel heb gehouden, daarom ging ik voor knallend koraal roze voor op mijn nagels. Wat een heerlijk, tijdloos kleurtje is dat toch! Hier kan je haast niet mee de mist in. De kwaliteit van de nagellak is iets minder dan ik gewend ben, het nagellakje lakt wat streeperig en droogt niet heel mooi op. Toch is het me prima gelukt hiermee mooi mijn nagels te lakken, het is even oefenen, maar dan heb je een erg mooi nagellakje voor maar één euro!Another pink item: the lovely soft pink blush I ordered. One of my favorite blush colors in the spring. Also, this blush was only one euro! When I swatched it on my hand I also was very surprised by the pigmentation! Although the blush is a bit crumbly, with a soft brush it is very easy to work with. 

Om in de roze sfeer te blijven had ik ook een mooie zachte oudroze blush besteld. Een van mijn favoriete blush kleuren voor in de lente. Ook deze blush was maar één euro! Toen ik hem swatchte op mijn hand was ik dan ook erg verbaast: wat een pigment! Ondanks dat de blush vrij kruimelig is, is er met een zachte brush erg goed mee te werken.Then again the final product, the eyeshadow duo. Personally, I think it's a nice color combination, though I did not find it complete. I would have appreciated a nice 'inbetween' color and a highlighter had also been a well chosen addition. Though, I am very pleased about the purplish brown color, it has good pigmentation and again: for such a low price! The green on the opposite is a little less, but it makes a good blending color. 

Dan alweer het laatste product, het oogschaduw duo. Zelf vind ik het een leuke kleurencombinatie, al vind ik hem niet helemaal compleet. Er had nog een mooie tussenkleur in gemogen en een highlighter had ook een fijne toevoeging geweest. Over de paarsachtig bruine kleur ben ik erg te spreken, prima pigmentatie voor zo'n prijsje, de groene is echter wat minder, maar een prima kleur om mee te blenden.


All with all I think fogan cosmetics sells cute makeup for a very low price, giving you the urge to put much more in your virtual shopping basket than you actually needed. ;) Also fogan cosmetics can often be found at various festivals and fairs, so if you are not allowed to shop online, that might also be a nice option. And if you just want these products for free, then you should just keep an eye on my blog the next 24 hours, because tomorrow, I will have a nice surprise for you! 

Al met al denk ik dat fogan cosmetics leuke make-up verkoopt voor een nog veel leukere prijs, waardoor je sneller geneigt bent meer in je mandje te stoppen dan nodig is. Ook staat er vaak een stand van fogan op verschillende festivals en beurzen, dus mocht je eens wat producten van fogan willen uit testen en mag je niet via internet bestellen dan is dat misschien een leuke tip. Mocht dat ook geen mogelijkheid zijn, dan zou ik mijn blog de komende 24 uur goed in de gaten houden, want morgen heb ik een leuke verrassing voor jullie!

You May Also Like

3 interesting thoughts