And the winner is...

by - 10:08 PM

A few weeks ago I posted a very nice giveaway. In cooperation with shimmerandshine I was allowed to give one of my readers these beautiful earrings! Now it's time to announce the winner, do you know who is the lucky one?


Twee weken geleden plaatste ik een, al zeg ik het zelf, erg leuke giveaway online. In samenwerking me tshimmerandshine mocht ik aan een van mijn lezeressen een cadeaukaart van €15 euro weggeven. Die winactie is gister gesloten en het is dan nu ook tijd om de winnares bekend te gaan maken. Wil jij weten wie de gelukkig is?It's Stephanie! Congratulations! If you give me your address and then I'll make sure that it'll be on your way as soon as possible. For the other girls, I'm already working on a new giveaway and I can ensure you that it's going to be good! ;) 

Het is Stephanie! Van harte gefeliciteerd en als je mij je adres opstuurt dan komt hij zo snel mogelijk jou kant op. Voor de andere meiden, niet getreurd. Ik werk al weer aan een nieuwe giveaway en ik kan je vertellen dat die erg leuk is! 

You May Also Like

7 interesting thoughts

 1. Wat leuk, ze heeft bij mij pas ook een kettinkje gewonnen! Lucky!
  Gefeliciteerd Stephanie!

  x

  ReplyDelete
 2. Gefeliciteerd Stephanie. liefs.

  ReplyDelete
 3. Congrats to Stephanie! What a great gift.
  xo
  girlintheyellowdress.com

  ReplyDelete