Win €400 @Zalando!

by - 1:27 AM


Sorry only for the Dutch readers

Zalando is gekomen met een super leuk concept, om de lente goed te beginnen heeft ze de campagne 'start de lente in het nieuw' in het leven geroepen. Het is de bedoeling dat je een leuke outfit voor de lente samenstelt. Hierbij kun je natuurlijk gebruik maken van de verschillende lente trends, denk aan neon, prints en natuurlijk liefelijk pastel. Het leukste komt nog: de mooiste outfit wordt beloond met een cadeaubon ter waarde van €400! Daar kun je de lente wel in het nieuw mee beginnen!

Natuurlijk wil ik ook een gokje wagen, zo'n kans laat ik niet aan me voorbij gaan! Want ja, een fijne lente update voor je garderobe, wie wil dat nu niet? Daarbij deelt zalando nog meer prijzen uit, zo worden de vier outfits die bijna net zo mooi zijn als het winnende exemplaar beloond met een cadeaubon ter waarde van €50!

Start de lente in het nieuw
Start de lente in het nieuw by dutch-beauty featuring a mint blazer

Via deze link ga je naar de complete beschrijving van de opdracht, doe het wel snel want je kan nog maar tot en met 1 april meedoen! Hier zie je alvast de outfit waarvoor ik in de race ben. Een mix van pastel kleuren en drukke prints, maar toch een heerlijk zomers geheel. Ik zie mezelf dit wel dragen, op een avondje uit met vriendinnen, maar ook gewoon naar school.

Wat vind jij van deze outfit? 

You May Also Like

2 interesting thoughts

  1. Daar heb ik ook aan mee gedaan. Vet lastig om maar 3 items uit te kiezen!

    ReplyDelete