Snailmail

by - 2:29 PM


It's that time again, I've totally fallen back in love with snailmailing. This is also (finally!) possible again, since last week I've been able to enjoy my wonderful vacation which lead me to finally getting some things together. Today I will show you two letters that I have sent a while ago to Liselotte and Paulien.

Het is weer zo ver, ik ben weer helemaal in to het 'snailmailen.' Dat kan nu ook eindelijk weer, aangezien ik vorige week heerlijk heb kunnen genieten van mijn vakantie en eindelijk weer eens wat zaakjes op orde heb kunnen zetten. Vandaag laat ik jullie twee brieven zien die ik (alweer een tijdje geleden) heb verzonden. 

* Naar Paulien *

                        * Naar Liselotte *


Do you still write and send handwritten letters some times? 


You May Also Like

12 interesting thoughts

 1. Ik vind dit echt een super schattig snailmailtje!

  ReplyDelete
 2. Oh wat heb je dat leuk gedaan! Ik word er altijd helemaal vrolijk van om post te zien. :)

  ReplyDelete
 3. Leuk om te zien! Wat heb je mooie kaarten :)

  ReplyDelete
 4. Zo leuk om te doen! Ik ben sinds kort ook vet actief aan het postcrossen! (:

  ReplyDelete
 5. Leuk dat Mailproject. Moet ik ook maar binnenkort eens doen :)

  ReplyDelete
 6. Wat leuk dat je dat doet! Ik heb dit nog nooit gedaan, maar ik vind het er altijd zo leuk uit zien. Jouw kaarten zijn ook erg mooi! :)

  ReplyDelete
 7. heeel leeeuk !

  x
  http://welcometojuliaslife.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 8. Echt superleuk! Ik doe zelf aan Postcrossing :)

  ReplyDelete