Places I want to see with my own eyes

by - 3:00 PM


When it comes to planning my future, one thing I know for sure is that I want to travel. See animals I would never be able to see in my country, learn about the different cultures, make friends all over the planet. And when it comes to encouraging my hunger to travel, places like pinterest, weheartit and tumblr are my best friends. Today I'll share some of my traveling wishes with you, through picture inspiration. 


Als het gaat om het plannen van mijn toekomst, dan weet ik een ding zeker: ik wil reizen. De wereld ontdekken, dieren zien die ik hier in Nederland nooit zou tegenkomen, leren over de verschillende culturen en vrienden maken verspreid over de hele wereld. Als het er op aan komt om mijn reis-honger te voeden, dan zijn websites zoals pinterestweheartit en tumblr mijn beste vrienden. Vandaag deel ik wat van mijn reis wensen met jullie, door foto inspiratie. Where would you like to go in the future? 

All the pictures are from tumblr

You May Also Like

8 interesting thoughts

 1. Gave foto's zeg! Ik hou ook heel erg van reizen. Ik wil heel graag een keer naar Australië.
  Ik ben wel al in Zuid-Afrika geweest, daar heb zoveel prachtige dieren gezien op safari. Echt heel gaaf was dat!
  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Australië lijkt me ook heel gaaf om te zien! Wauw, Zuid-Afrika, wat leuk! Waar zat je toen? :) xx

   Delete
 2. Afrika & Australie lijken me heel mooi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, daar zou ik ook nog wel een keer heen willen! :)
   Ps. heb je mijn brief nog ontvangen? :)

   xx

   Delete
 3. Wow prachtig! Ik wil heel graag naar Australië

  ReplyDelete
 4. Dat olifantje is zo lief! Ik zou graag nog een keer op safari willen in Zuid-Afrika. x

  ReplyDelete
 5. Ik wil graag ook veel gaan reizen! Vooral naar Japan, Indonesië, Australië en New York !

  ReplyDelete
 6. Wauw echt zalige plaatsen een diertjes! Ik wil altijd al graag naar India, Afrika, China, Indonesië, Japan, New York en echt nog veel meer!

  ReplyDelete