Kom jij ook naar de bloggers hightea?

by - 10:35 PM

Blogging is a lof of fun on itself, but it is even more fun if you are able to share your passion with your fellow bloggers. Therefore, bloggers meetings were created. I must admit that I was very scared the first time, visiting people you do not know, of course you get some information from their blog, but to really ge to know them, you have to visit them! I have been to two different meetings, I am no longer scared. Bloggers meetings are not scary at all, exciting perhaps, but it is the right tension. It is really a very nice experience and you will meet many inspiring new people. Therefore I thought it would also be nice to organize a bloggers meeting myself.Bloggen is natuurlijk al helemaal super op zich, maar het is nog veel leuker als je mensen leert kennen met dezelfde hobby, je mede bloggers. Daarom zijn er bloggers meetings in het leven geroepen. Ik moet heel eerlijk bekennen dat het mij ook doodeng leek, zo maar op bezoek gaan bij mensen die je helemaal niet kent, natuurlijk kun je wat informatie halen uit hun blog, maar ze echt kennen? Nu ik naar twee verschillende meetings ben geweest weet ik wel anders. Het is totaal niet eng, spannend misschien, maar het is de goede spanning. Het is echt een ontzettend leuke ervaring om zoveel inspirerende nieuwe mensen te ontmoeten. Daarom leek het me ook wel eens leuk om nu zelf eens een meeting te organiseren.


Wat, waar en wanneer? 

Aangezien ik binnenkort, 16 mei, al weer 17 wordt leek het wel leuk om een soort birthday high tea te houden. Aangezien ik in Mei jarig ben, zal de meeting in de meivakantie plaats vinden op woensdag 1 mei. Het fijne is dat die voor iedereen in Nederland op het zelfde moment valt!
De high tea zal bij mij thuis gehouden worden, ik woon in Barendrecht, dit ligt net onder Rotterdam en is prima te bereiken met de trein. Vanaf het trein station worden jullie met de auto opgehaald en naar mijn huis gebracht.

Ook leuk: Je kunt nu voor €17 euro een dagkaart kopen voor met de trein bij de AH. Dit kan nog tot en met 24 maart 2013, dus als je er nog een wil bemachtigen wees er dan vooral snel bij! 

Wat kun je verwachten? 
Bij een bloggers high tea moet je niet denken aan een bijeenkomst van vijftig mensen, nee, waarschijnlijk zullen we ongeveer met z'n tienen zijn. Hartstikke gezellig natuurlijk, want zo weet je in ieder geval zeker dat je de kans krijgt om met iedereen te praten. Het is de bedoeling dat iedereen een hapje maakt en waar we dan met z'n alle op de high tea van kunnen genieten. En zo'n hapje hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, denk aan: cupcakes, makarons, sandwiches, het kan van alles zijn, wees vooral creatief! Je kunt hier en hier ook mijn verslagen lezen van de vorige bloggers meetings, mocht je nieuwsgierig geworden zijn! :)

Lijkt het jou leuk om ook naar de High Tea te komen? Je bent van harte welkom! 

Als je meer informatie wilt of nu al weet dat je ook wil komen dan kun hier onder een reactie achterlaten, me bereiken op twitter (@bornasadreamer) of me een mailtje sturen naar dutch-beauty@hotmail.nl. 

You May Also Like

20 interesting thoughts

 1. Leuk idee! Mijn oma woont in barendrecht dus misschien kan ik wat regelen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh, ik hoop het! Het lijkt me echt super om je te meeten :) xx

   Delete
 2. Leuk initiatief en toevallig heel dicht bij mijn in de buurt! Ik doe ongeveer een kwartiertje met de bus om naar Barendrecht te komen.

  ReplyDelete
 3. Ahw ik ben dan op vakantie :(

  ReplyDelete
 4. Ik twijfel toch een beetje! Weet niet zeker of ik vrij kan krijgen, en het ligt voor mij toch best een eind weg! Maar het lijkt mij heel leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik hoop het! Het lijkt me ook heel leuk om jou te meeten :)

   Delete
  2. Als ik nou mijn rijbewijs had! (ben ik druk mee bezig hoor. ;))

   Delete
  3. Ja dan zou het een stuk makkelijker zijn inderdaad, veel succes! :) xx

   Delete
 5. Oh that sounds like so much fun!
  xo
  girlintheyellowdress.com

  ReplyDelete
 6. Klinkt super gezellig!Misschien een beetje ver weg;)

  ReplyDelete
 7. Tof, ik ga er nog even over nadenken! Liefs

  ReplyDelete
 8. Ik zal nog even kijken of ik dan kan lieverd! <3

  ReplyDelete
 9. Super leuk idee! Leuke blog heb je ook, liefs.

  ReplyDelete