I've been interviewed! :)

by - 12:07 AMLast week I had my first real life interview with Lully of the France blog poudre-aux-yeux. When Lully contacted me a few weeks ago that she would be in the Netherlands for a month and wanted to interview a dutch beauty blogger, I was very honored. So when we found out that she would be staying in Rotterdam, close to were I live, we planned a little meeting and the interview could begin. The interview was really nice and she asked some great questions. If you would like to check out the interview you could click here. So maybe you'll get to know me a bit better!Een paar weken geleden had ik mijn eerste interview in real life met Lully, van de Franse blog poudre-aux-yeux. Toen Lully me een paar weken geleden een mailtje stuurde dat ze een maandje in Nederland zou zijn en een Nederlandse beauty blogger wou interviewen, voelde ik me natuurlijk erg vereerd. Toen ook nog bleek dat ze in Rotterdam zou verblijven, vlak bij waar ik woon, konden we een kleine meeting plannen en kon het interview beginnen. Het was erg leuk om mee te maken en Lully heeft leuke vragen gesteld. Ik zou het interview dan ook zeker bekijken! :)

Have you ever met a foreign blogger?

You May Also Like

9 interesting thoughts

 1. Wat gaaf zeg! Het interview is ook leuk, wat grappig dat ze graag een meeting wilde tijdens haar Erasmus periode in Nederland. :) Liefs

  ReplyDelete
 2. Wat leuk zeg! En ook heel speciaal op een Franse blog!:) xxxx

  ReplyDelete
 3. Great interview!

  - Zeinab,
  http://www.zeinabalhussaini.com/

  ReplyDelete
 4. Gaaaf! Ik ga het even lezen, als ik het begrijp haha. liefs.

  ReplyDelete
 5. Hey this is so fantastic, it must have been so much fun!
  xo
  girlintheyellowdress.com

  ReplyDelete