Budget Natural Eye Look

by - 11:48 PMA few days ago when I went to the action, a shoplog will follow, I was so pleasantly surprised. The action nowadays sells real eyeshadow palettes! And that, for a real action price, the pallets only cost you one euro and fifty cents. Yes, really! Therefor I was a bit skeptical about the quality when I left the shop, companied by my two new eyeshadow pallets. But since they were so inexpensive, I really wanted to try them out. Once I got home, my enthusiasm only grew even bigger, because the pigment that comes from this small palette is really good, and I repeat, that for only 1,50!Toen ik laatst in de action was, een shoplog volgt nog, werd ik toch zo blij verrast. De action verkoopt tegenwoordig wel heuse oogschaduw palletjes en dat voor een echte action prijs, want de palletjes kosten je maar een euro vijftig! Ja, echt! Ik was dan ook al wat sceptisch toen ik de winkel uitliep, in het bezit van twee van de palletjes. Maar onder het nom, ach, voor dat geld kun je best wat proberen heb ik ze toch maar meegenomen. Eenmaal thuis werd mijn enthousiasme alleen nog maar groter, want wat een pigment komt er van dit kleine palletje af en dat voor, ik val in herhaling, maar 1,50! 


Before I will upload a big shoplog/review I will first show you a kind of a sneak peak/eye of the day. In the pictures I've used the colors from the 'nude' palette of action.


Voordat ik een uitgebreide shoplog/review van dit prachtige palletje ga laten zien, wou ik jullie eerst alvast een soort van sneak peak geven, om te laten zien wat je met dit palletje kan. Op deze foto's heb ik vier kleuren uit het palletje 'nude' gebruikt. 
The colors:

What do you think of this eye look? 

You May Also Like

9 interesting thoughts

 1. Wat een mooie pigmentatie! En al helemaal voor de Action, je hebt er een hele mooie ooglook van gemaakt, echt iets wat ik ook zou dragen.

  ReplyDelete
 2. hele mooi nude kleurtjes zitten er in het palletje !
  mooie ooglook ook,iets wat ik zelf ook zou dragen (:
  xoxo

  ReplyDelete
 3. Mooie kleur, ik hou van naturel. Liefs

  ReplyDelete
 4. Wow that's cheap! Great colours. Loving your eyes!
  xo
  girlintheyellowdress.com

  ReplyDelete
 5. Een reden om naar de action te gaan! Mooie kleur die je op je ogen hebt!

  ReplyDelete