Monday Quote #43

by - 1:45 PM


Every Monday we'll start the week with a inspiring quote at dutchbeauty, which needs to keep you and me motivated for the rest of the week. A good start is half of the work! Let's make Monday, 'mon'  (=my) day. Want to get motivated? Click read more.


Iedere maandag beginnen we de week met een inspirerende quote op dutchbeauty, dit moet ons gemotiveerd houden voor de rest van de week. Want een goede start is het halve werk! Laten we van Monday, 'mon' (= mijn) dag maken. Wil je gemotiveerd worden? Blijf dan vooral lezen!

"Wherever there is a human being, there is an opportunity for kindness."
Seneca

Have a great Monday! (:  


Picture source: tumblr
You May Also Like

3 interesting thoughts

 1. Twijfelachtig! Aan de ene kant wel, maar aan de andere kant zijn mensen tegenwoordig helemaal niet aardig meer! :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Grappig, ik had deze quote totaal anders geïnterpreteerd! Natuurlijk zijn er (tegenwoordig) ook veel mensen die geen moeite doen om aardig te zijn, maar ik denk dat zolang ze goed bij zinnen zijn, er altijd een mogelijk is om wel vriendelijk te doen. Ik denk dat vriendelijkheid iets is waar je voor kunt kiezen en dan is egoïsme dat dus ook.

   Dus ongeacht je situatie, hoe boos/gefrustreerd je ook mag zijn, er is altijd een mogelijkheid om er voor te kiezen dat niet tot uiting te brengen op anderen. Er is dus altijd een mogelijkheid tot vriendelijkheid! Althans, dat geloof ik graag :)

   Liefs!

   Delete
 2. Definitely loving this quote ;)
  xo TJ

  ReplyDelete