What have you always wanted to know?

by - 10:28 PMDo you have a question for me? About dutch-beauty or about something personal? Than this is your chance! Soon I wanted to do a Question & Answer! So take your chance and ask me the most serious, or the most creazy question(s) you can come up with! Also, tell me, would you like me to answer them in an article, or to make a video about it? Let me know! :)
Heb jij iets wat je heel graag van me wilt weten? Over dutch-beauty of misschien wel over mijzelf? Dan is dit jou kans! Vandaag houd ik namelijk mijn eerste Question & Answer! Dus grijp je kans, stel de meest zinnige en onzinnige vragen die je weet en dan beantwoord ik deze binnenkort! Vergeet me ook vooral niet te vertellen hoe je de Q&A het liefst zou zien, in een artikel of in een filmpje? Laat het me weten! :)

Be creative and much love!

You May Also Like

6 interesting thoughts

 1. Goeie vraag, hier moet ik echt even over nadenken, kom er op terug ;)!

  ReplyDelete
 2. Nice blog:) if you want go to my blog:)
  http://asunshineoffashion.blogspot.it/

  ReplyDelete
 3. I don't know that much about you but it would be great to see a video of some sort!
  xo
  girlintheyellowdress.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'll be working on that :) Thanks for the tip Caroline! xx

   Delete
 4. Ik vind artikeltjes altijd wat overzichtelijker, maar een filmpje is ook leuk! Hoe lang ben je en ben je tevreden met je lengte? Wat is je favoriete beautyproduct? Wat is de verste plaats die je bezocht hebt? :) Liefs

  ReplyDelete