Quotes, we know you love them!

by - 9:56 PMYou know me, I'm a sucker for quotes! It is just something almost magical, how the perfect words in the right order, come together in a quote. A life wisdom expressed in one, maybe two sentences. A feeling, what once seemed indescribable, yet now described. Sometimes you simply just need another good quote. For a motto, as motivation or for inspiration. For what ever reason you're going to use a quote, today I'll overload you with them! So go sit back and read on!Jullie kennen me, ik ben een sucker voor quotes! Het is ook haast iets magisch, hoe de perfecte woorden, in de goede volgorde, samen komen in een quote. Een levenswijsheid uitgedrukt in een, misschien twee zinnen. Een gevoel, wat ooit onbeschrijfbaar leek, nu toch beschreven. Soms heb je ook gewoon weer een goede quote nodig. Als motto, als motivatie of als inspiratie. Waar je de quotes dan ook voor gaat gebruiken, vandaag ga ik jullie ermee overspoelen! Dus ga er lekker voor zitten en lees dan vooral verder!

What is your favorite quote?


You May Also Like

8 interesting thoughts

 1. Yay! Inspirerend again! Mijn favoriet blijft toch: Never give up on the things that make you smile.

  ReplyDelete
 2. Die van Lana Del Ray. Echt een van mijn levens mottos!

  ReplyDelete
 3. hele mooie quotes, die van lana del ray is ook mijn favoriet!

  ReplyDelete
 4. Je hebt mooie quotes uitgezocht!

  ReplyDelete
 5. Mooi! Ik vind ook die van Lana Del Ray het mooist. En fijn dat gevoel te kennen. :) Liefs

  ReplyDelete
 6. Kvind ze allemaal echt heel mooi eigenlijk :)

  Ik ga je volgen via bloglovin'

  Liefs, Stephanie

  ReplyDelete
 7. Je hebt een hele leuke blog met veel interessante posts :) ik ben ook helemaal gek van quotes. zullen we elkaar volgen?

  - quecestlamode.blogspot.com -

  ReplyDelete