Essence & Catrice SALE !

by - 12:07 AM


Most of you probably already know, but if not: Essence and Catrice are changing their assortiment! This means that new products will come in and some of the old products will have to go. The best part: the old products are currently being sold with a reduction of 50%! So if you still have some products you'd like to buy, I'd recommend going quickly! De meesten van jullie weten het waarschijnlijk al, maar zo niet: Essence en Catrice zijn hun assortiment aan het veranderen! Dit betekent natuurlijk dat er binnenkort weer nieuwe producten in de schappen te vinden zullen zijn! Iets waar mijn bloggers hartje van gaat kloppen, maar stiekem is de periode voorafgaand aan de nieuwe collectie misschien nog wel veel leuker: De producten uit de oude collectie worden namelijk momenteel verkocht met een korting van 50%! Dus als je nog wat producten die u wilt kopen, zou ik aanraden te gaan al snel!

I, as a person full of weaknesses, couldn't resist buying some of the products. As soon as I saw the yellow reduction stickers, I decided to take a 'quick look,' which of course turned in to: me buying a lot of make-up. How predictable? However this hasn't costed me a lot of money! Actually, I didn't spend anything more than eight euro! 

Ook ik kon het niet laten. Toen ik de gele stickers zag, ben ik toch maar even stiekem de kruidvat ingegaan, onder het mom van: even kijken. Toch ben ik, hoe voorspelbaar, met een vol tasje make-up naar buiten gekomen. Echter, heeft dit me veel gekost? Nee, eigenlijk niet! In totaal was ik iets meer dan acht euro kwijt!

Essence eyeshadow '45 Back to Khaki' and '59 Copper Island'
Essence my base, Illuminating make-up base
Essence fix & matte translucent loose powder
Essence sunclub highliter powder, 01 Summer Glow
030 Meet me at the coral island 
kol;


If you want to read a review about any of these products, just let me know! 

You May Also Like

14 interesting thoughts

 1. Goed geshopt! Voor weinig! Ideaal.

  ReplyDelete
 2. Essence fix & matte translucent loose powder wil ik altijd nog een keer proberen!

  ReplyDelete
 3. Ik had ook de sale gezien, maar niks gekocht haha! Eerst maar eens wat producten opmaken (A)

  ReplyDelete
 4. Great deals! I have a few products from Essence and I love them.
  xo
  girlintheyellowdress.com

  ReplyDelete
 5. Waw geweldig! Die kleur van de nagellak vind ik erg mooi, ik wil ooooook haha. Dankjewel trouwens voor je reacties! En je hebt echt een superleuke blog, ik volg je :)

  Liefs,
  Aurelie

  ReplyDelete
 6. love it all!! Love makeup haha;) thanks for the comment, of course we should follow each other, I'll start following right now, hope you do so ;)

  http://chiclechine.blogspot.com.es/

  ReplyDelete
 7. i love Sales!!!! just bought some ir#tems from catrice today :P

  ReplyDelete
 8. Leuke aankopen heb je gedaan zeg!
  x

  ReplyDelete
 9. Leuke spulletjes, vooral die nagellak op het einde <3

  ReplyDelete
 10. vooral die nagellak vind ik leuk :D

  ReplyDelete
 11. great blog!!
  i will be thankful for your comment on my blog. i'm the beginner so please be understanding :)
  www.by-noelly.blogspot.com

  ReplyDelete