Cuteness overload & Personal update

by - 3:56 PM
So ... Long time no see! Okay, it might be only two days since the last time I posted something online, but today I just could not resist it any longer. I had to write something! The truth is: I made ​​a promise, I would not use the internet for other things than school for the upcoming two (test!) weeks. Which means: no blogging allowed! * sad face * But today, after two days of working and studying very hard, I'm already done with it. All those English words, history, mathematics, I can't see any of it anymore. I need some time for myself!Dus... Long time no see! Oke, het is dan misschien nog maar twee dagen geleden dat ik iets gepost heb, maar vandaag kon ik het gewoon niet laten. Ik moest wat schrijven! Het zit zo: ik had de afspraak gemaakt met mezelf om deze twee (toets) weken het internet niet te gebruiken voor andere dingen dan school, which means: no blogging allowed! *sad face* Maar vandaag, na twee dagen die hard leren en werken zit ik er al echt helemaal doorheen. Al die engelse woordjes, geschiedenis, wiskunde, het kan mijn rug op. I need some time for myself!


Yes, I'm probably overacting a bit, but it's just so frustrating when you work so hard, but it just doesn't works out the way you planned it! That's why I needed a break, even better: a blog break. Just to make my head empty again, by writing. To give this post a bit of a positive boost, I will add some cute pictures from weheartit, so get inspired! 

Ja, ik stel me een beetje aan, maar het is gewoon zo frustrerend als je zo hard je best aan het doen bent om te concentreren en het gewoon niet lukt. Dan maar gewoon even een pauze, nog beter: een blog pauze. Gewoon, om mijn hoofd weer even leeg te schrijven. Om er toch nog even een positive boost aan dit artikeltje te geven heb ik wat cute foto's van weheartit gehaald, get inspired!


What is your best study tip? 

You May Also Like

18 interesting thoughts

 1. Succes met school! Ik heb nu precies hetzelfde! But keep going! Dat kleine jongetje met die snor, aah:) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Marleen! Jij ook veel succes! :) xx

   Delete
 2. Wat een geweldige foto's! Succes met school meid, you can do it :) En een pauze is sowieso altijd nodig hè :)

  ReplyDelete
 3. Dit is inderdaad een 'aaaahhh, wat lief' post! Mijn beste studietip is neem tussentijds pauzes. Des noods even een stukje lopen. Daarna kan ik me vaak beter concentreren.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel voor de tip, komt ook wel goed uit: de hond moest nog uitgelaten worden haha! :) xx

   Delete
 4. Ahhh, schattig! Balen dat het even niet lukt met leren, maar dat komt na een pauze vast wel weer goed. Af en toe een pauze nemen is sowieso wel slim denk ik. Ik vind het in ieder geval heel knap dat je al twee dagen keihard hebt geleerd!
  Succes met je toetsen :)

  ReplyDelete
 5. Oh myyyy die laatste foto!! <3 Succes met school meid! (:

  ReplyDelete
 6. aaaahhhh cute! Succes met leren! Lukt mij ook nooit haha! liefs.

  ReplyDelete
 7. Ahw, wat ontzettend lief! Bedankt voor het volgen en je lieve reacties!
  Ik volg terug, je blog is ontzettend leuk!

  (ps: Ik weet het niet zeker, maar vragen kan geen kwaad. Weet je zeker dat je volgt? Want ik sta nog steeds op hetzelfde aantal. Als het wel zo is, sorry :)

  Liefs, Jolijn
  lijnsfairytaleworld.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, dankjewel! Jahoor, ik volg je! Haha :D xx

   Delete
 8. ooooooooooh wat lief!
  http://idontjustexistilive.blogspot.be/

  ReplyDelete
 9. Awwhh echt schattige foto's!

  ReplyDelete
 10. Sooooooo Cute! Too Adorable!

  http://stylistastrove2.wordpress.com

  ReplyDelete