Tatoo Inspiration

by - 4:54 PM
There are so many ways of expressing yourself, sharing your story or maybe a lesson you've learned. If you've been following my blog for a longer time, you might know that I've written about my love for small and cute tattoos. Maybe you're asking yourself: why I don't have one already? The reason is that I really want to wait with that until I have a meaning behind my tattoo, that meaning can be a person or something that has happend to me in the past. I want my tattoo to stand for something I'm proud of, I want a tattoo with a story. But of course, I can always dream about what my tattoo would look like. So here is some tattoo inspiration... 

Er zijn zo veel manieren omjezelf te uiten, je verhaal te delen of misschien wel een les die je geleerd hebt. Als je mijn blog wat langer hebt gevolgd, dan weet je misschien over mijn liefde voor kleine tattoo's. Misschien vraag je jezelf wel af: waarom ik er dan nog geen een heb. De rede is dat ik echt iets een mening achter mijn tattoo wil hebben, dat kan een persoon zijn of iets dat me gebeurt is in het verleden. Ik wil dat mijn tattoo staat voor iets waar ik trots op ben, een tattoo met een verhaal. Maar natuurlijk kan ik altijd dromen over hoe mijn tattoo er uit komt te zien. Hier is wat tattoo inspiratie...


 Which one do you like best? 

You May Also Like

17 interesting thoughts

 1. wauw.. super gaaf. ik vind ze allemaal erg gaaf. xo

  ReplyDelete
 2. Wauw gaaf, al zou ik zelf nooit een tattoo nemen denk ik. Het kruisje bij de schouder en verschillende mooie woorden vind ik nog wel leuk ♥

  ReplyDelete
 3. Ze zijn echt heel mooi! Ik wil er later ook een onder mijn borst, en dan een nog onbepaalde tekst. :) Liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk! Weet je al ongeveer wat voor tekst je graag wilt? :) xx

   Delete
 4. ik vind die infinity tattoo wel leuk! xx

  ReplyDelete
 5. ik vind dat oneindigheids teken heel erg gaaf! liefs, laila.
  www.attheboutique.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Nice blog. Have a great weekend.

  http://www.fashiondenis.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, thank you Denisa! You have a great weekend as well! :D xx

   Delete
 7. Mooi artikel! Aan de ene kant wil ik het wel, maar aan de andere kant.. tja ik wil liever geen inkt in mijn lichaam waar ik mijn hele leven aan vast zit.

  Liefs, Romy

  ReplyDelete
 8. Moooie inspiratie! Tattoos zijn zo gaaf (als ze tenminste subtiel zijn en niet bijvoorbeeld de hele twilight-cast op je rug ieuw) alleen zo jammer dat het permanent is. XXX

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helemaal mee eens! Je rug vol met de twilight-cast, ik moet er niet aan denken! haha ;) xxx

   Delete
 9. Omg wauw leuk, ik wil zelf ook een tatoo, maar ik zou dr dan 1tje nemen met een betekenis.
  Ik zou bijvoorbeeld nooit een tattoo zetten met mijn vriendinnen of vriendje.

  ReplyDelete
 10. Hele mooie voorbeelden. Ik vind vooral de infinity tattoo heel erg gaaf, die wil ik zelf ook op mijn hand :)

  x http://beautysparklesss.blogspot.nl

  ReplyDelete
 11. Wow this so amazing,honey!And inspiring for sure;-)
  xx
  B.
  http://www.beeswonderland.com/

  ReplyDelete
 12. mooi! ik wil nog wel ergens een muzieknootje laten zetten :) ♥

  ReplyDelete