Can I get some answers please? :)

by - 12:17 AM


Having a blog is fun, certainly if there are actually people reading it and honestly, from the botem of my heart: I love you guys! That's why I want to know how I can please you guys even more. I want to know what you like (and of course: what you dislike). Therefore, I made an enquête all about dutch-beauty. 

Een blog hebben is leuk. Zeker als er ook nog mensen zijn die je artikelen lezen en eerlijk, jullie zijn echt belangrijk voor mij! Daarom wil ik jullie nog meer tegemoet komen. Ik wil graag weten wat je leuk vind (en natuurlijk: wat vooral niet!). Daarom heb ik een enquête gemaakt over dutch-beauty.

The enquête has three subjects: general, content and layout and will possibly take about five minuts of your time. So if you could miss those five minutes, you'd really make me very happy. It's totally anonymous, so be as honest as you can possibly be! 

De enquête heeft drie onderwerpen: algemeen, inhoud en layout. Waarschijnlijk zal de enquête niet meer dan vijf minuten van je tijd in nemen en als je die vijf minuten voor mij over hebt, dan ben ik je heel erg dankbaar. De enquête is 100% anoniem dus wees vooral zo eerlijk en kritisch als je maar kunt zijn!

 enquete 

Much love!
xx Sanne

You May Also Like

18 interesting thoughts

 1. keep up the good work honey!;)
  xx
  B.
  http://www.beeswonderland.com/

  ReplyDelete
 2. great blog! would you like to follow each other? let me know!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww thank you! I'll check your blog right now! :D xx

   Delete
 3. I really like your blog, so I'm a new follower =)

  ReplyDelete
 4. You have such a lovely blog!:)
  I love it<3 Would you like to follow each other?
  Kisses

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, thank you Patti! <3 I'll check your blog out right now!
   xxx

   Delete
 5. ik heb het ingevuld! :)
  doe je mee met mijn giveaway? je kan voor 100 dollar aan victoria's secret spullen winnen! www.jenniefromtheblog.com

  ReplyDelete
 6. Nice post and blog! (;
  Maybe u wanna follow each other?
  If u wanna let me know.
  Follow me, and I'll follow back. ♥

  Love, Jackffy
  jackffy.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Jackffy! :) I'll check your blog out right now!
   Much love! xx

   Delete