Sunday Question #2

by - 9:21 AM
Wooha, it's Sunday again and that means that it's time for the Sunday Question. Every week I'll ask you guys a question about beauty, fashion, lifestyle or maybe something completely different. Want to know this weeks question? Than keep on reading! Woehoe, het is weer zondag en dat betekent dat het weer tijd is voor de Sunday Question. Iedere week vraag ik jullie iets over beauty, mode, lifestyle en soms zelfs iets compleet anders. Ben je benieuwd naar de vraag van deze week? Blijf dan vooral lezen!

So the question of this week is:

Which clothing item would you never wear?

Welk kledingstuk zou jij nooit dragen?


The first thing what would pop up in my mind are the white leggings, or the ooh so ugly crocs. But if I really would go for something I'd principally wouldn't wear, it'd be fur. And than I'm talking about real fur. I myself am just totally against the unnecessary killing in any way, so wearing real fur, to me, just doesn't makes any sens at all.


Het eerste waar aan ik moet denken is toch wel de witte legging, of die ooh zo lelijke crocs. Maar als ik echt voor iets zou kiezen wat ik uit principe gewoon never nooit niet zou dragen is het bont en dan heb ik het over echt bont. Ik zelf ben gewoon tegen het onnodig doden op welke manier dan ook en vind het dragen van bont dan ook echt niet kunnen. 

What do you think? Let me know! 

Much love!
xxx Sanne

You May Also Like

5 interesting thoughts

 1. I have to go with the white legging. I hate them, yuck! X

  ReplyDelete
 2. Hmm ik ga voor een cropped shirt of doorschijnblouse zonder iets er onderaan. Zoiets is leuk voor op tv maar (vind ik) niet om zo te dragen (en ik heb er de buik niet voor :P)

  ReplyDelete
 3. Ik denk een broek. Ik heb ze al in geen jaren meer gedragen. Niet omdat ik ze niet mooi vind maar ik voel me veel prettiger en vrouwelijker in een jurkje!
  Liefs

  ReplyDelete
 4. Ik ga ook voor de witte legging. Zou het echt niet snel dragen.

  ReplyDelete
 5. Ik ga ook voor de witte legging..

  ReplyDelete