Nivea Active Purifying Mask

by - 11:38 PM






So now and then, my skin could really use a break. Especially now that it gets colder and colder! Pfoeh, this morning when I climbed back on my bike, no gloves though, I just could not deny it a nice mask.



Zo af en toe kan mijn gezicht echt wel een oppepertje gebruiken, zeker nu het wat kouder wordt! Pfoeh, toen ik vanochtend weer op mijn fiets klom, zonder handschoenen weliswaar, kon ik er niet meer omheen: Het wordt weer winter! Tijd om mijn huidje voor te bereiden en dat doen we natuurlijk met een lekker maskertje.


This time I test an 'active purifying' mask of Nivea. I regularly use products from NIVEA, but I never tried the masks before. You buy a pack with two masks on it, which is pretty handy because then you also have one for a friend. (or you could just keep the other one for later) This mask also wasn't that expansive, it only costs about 2 euro for two masks! 


Dit keer test ik voor jullie een 'actief zuiverend' maskertje van Nivea. Zelf gebruik ik regelmatig producten van NIVEA, maar de maskertjes had ik nog niet eerder geprobeerd. Je koopt een pakje met twee maskertjes er aan, handig want dan heb je er gelijk een voor een vriendin. (of je bewaart er nog eentje voor later) Duur was het masker ook niet, voor iets van twee euro heb je dan namelijk 2 maskertjes.





This mask brings on very easily and it has a very neutral smell, nothing to notice here. But after a while I started feeling that my skin was getting really dry, autsj.., so I washed it of a bit more early than the prescribed ten minutes. This was clearly not the mask for me. But maybe, since my skin is pretty dry and sensitive, it's a great mask for people with a oily/acne skin? Because I felt like my skin actually was a lot more clean than before. 

Het masker smeert erg fijn uit en heeft een vrij neutrale geur, voor zover heb ik er nog niks op aan te merken. Echter na een tijdje voel ik dat mijn huid erg gaat trekken, autsj.., ik hem er dan ook iets eerder afgehaald dan de voorgeschreven 10 minuten. Mijn masker was het duidelijk niet en ik zal hem dan ook voor de gevoelige/droge huid afraden. Wel had ik het gevoel dat mijn huid er schoner van was geworden, dus misschien is het iets voor de mensen met een vette/onzuivere huid?

What is your favorite mask? 
Wat is jou favoriete maskertje?

You May Also Like

6 interesting thoughts

 1. Lijkt me heerlijk maskertje! Ik neem er vanavond ook eentje denk ik. Meestal maak ik ze zelf met wat ingrediënten. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat is ook erg lekker, welke ga je maken? :) xx

   Delete
 2. Beetje raar, maar die eerste foto vind ik mooi haha! x

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Dat is het zeker! Ik kan trouwens je blog niet meer vinden?! :o Doe ik iets verkeerd? xx

   Delete