It's time to for battleweek

by - 8:26 PMIt started again, the 'battleweek,' as my old history teacher would describe testweek. Of course I'm studying very hard at the moment, but still, I think the subjects are quite difficult. I am now in the fifth grade of VWO and all the marks we get are also counting for the final exam. If that doesn't put's the pressure on you...Het is weer zover, de veldslagweek, zoals mijn oude geschiedenis leraar de toetsweek altijd omschreef, is weer begonnen. Natuurlijk ben ik hier al een tijdje voor aan het leren, maar toch vind ik het weer spannend. Ik zit nu in de vijfde klas van het vwo en alle cijfers tellen dus mee voor het examen. Als dat nog geen druk op je legt...


Furthermore, I've been busy with keeping all my subjects updated the past few weeks. Because lag behind with most of them, as a result of having two jobs and a blog. I think I did pretty well, but I still have a lot to do. So I haven't been able to keep myself busy with my blog as much as I wanted to, this blog-testweek-break will probably last until Monday.


Verder heb ik het de afgelopen weken wat druk gehad met alle achterstanden bij te werken, die ik door het hebben van twee baantjes en een blog, had opgelopen. Het is me wel aardig gelukt, maar ik heb er een hoop voor moeten doen en laten. Zo heb ik me even minder kunnen bezig houden met mijn blog en zal ik dat de komende week, tot maandag, ook nog even niet volledig kunnen.

Of cours I'm truly sorry, but please don't get me wrong, it's just way to much. Luckily it's already Wednesday today, which means that I currently have made five of the twelve (yes twelve!) tests. I'll have to fight for a few more days, but than it'll be alright. 

Ik vind dit heel vervelend, maar begrijp me niet verkeerd, het is gewoon echt heel veel. Gelukkig is het vandaag al woensdag, wat betekend dat ik op dit moment vijf van de twaalf (ja twaalf!) toetsen heb gehad. Nog even door bikkelen dus, maar dan moet het goed komen!

Have you already finished your testweek? Or are you still about to start?

 Hebben jullie al toetsweek gehad? Of moet je je toetsweek nog krijgen? 

Good luck and Much love!xxx Sanne


You May Also Like

4 interesting thoughts