Back to nature

by - 9:44 PMCan you remember the last outfit I showed you? Well, neither do I. So it's about time for an 'outfit of the day.' Today I went to my grandma and grandpa, because my grandpa just turned 80. So I went for a pretty casual chic look. Are you curious, then keep on reading! 

Kun jij je nog de laatste outfit herinneren die ik jullie heb laten zien? Ja, ik dus ook niet. Het wordt dus wel weer eens tijd voor een 'outfit of the day.' Vandaag ging ik naar mijn oma en opa, omdat mijn opa 80 jaar is geworden. Dus ik ging voor een casual chic look. Ben je al nieuwsgierig, blijf dan vooral lezen!


So what have you done/did you wear today?
Wat heb jij vandaag gedaan/gedragen?
You May Also Like

12 interesting thoughts

 1. Gefeliciteerd met je opa ^-^! Mooie outfit, staat je mooi die sjaal :).

  Xoxo, leoniae
  P.s: Bedankt voor je reactie op mijn blog, ja zo'n surprise party is heel gaaf hihi en bedankt voor de tip, iets uit een limited edition zou kunnen ;)!

  ReplyDelete
 2. Mooie outfit! Chique maar niet té, heel leuk :)

  ReplyDelete
 3. Die sjaal vind ik onwijs leuk :D

  ReplyDelete
 4. Superleuk zeg! <3
  cute oorbellen.
  xxx

  ReplyDelete
 5. Leuke trui! Je haar zit ook echt heel mooi!
  Gefeliciteerd met je opa :)

  ReplyDelete
 6. leuke outfit!
  liefs,
  http://itsannikaphotography.blogspot.nl

  ReplyDelete