And the winner is...

by - 10:31 PM


A few weeks ago I posted a very nice giveaway online. In cooperation with 'Zalando' I could give away a beautiful beauty package, containing a eau the parfum of lollia and a figs and rouge lipbalm, to one of my readers. Now it's time to announce the winner! Are you the lucky one? 

Een paar weken geleden plaatste ik een, al zeg ik het zelf, erg leuke giveaway online. In samenwerking met 'Zalando' mocht ik aan een van mijn lezeressen een leuk beauty pakketje, bestaande uit een lollia eau de parfum en een figs and rouge lipbalm, weg geven. Dan is het nu tijd om de winnares bekend te gaan maken, wil jij weten wie de gelukkig is? 


a Rafflecopter giveaway


Congratulations Eva! If you send me your address then I'll make sure that the package will be on your way as soon as possible! For the other girls, don't be disappointed. I'm already working on new amazing giveaways. So stay tuned! :) 

Gefeliciteerd Eva! Als je mij je adres gegevens doorstuurt zorg ik ervoor dat het pakketje zo snel mogelijk jou kant op komt! Voor de andere meiden, niet getreurd. Ik ben al weer bezig met een nieuwe, super leuke, giveaway! Dus ik zou je zeker aanraden mijn blog in de gate te houden! :)

Much love! 
xxx Sanne

You May Also Like

0 interesting thoughts