A kiss for all of you!

by - 6:12 PM


I just want to say: Thank you. Thank you for motivating me. Thank you for inspiring me. Thank you for helping me out. And mostly, thank you for just listening to me. You know, I just stil can't always believe it. The fact that I'm a blogger, but mostly, that there are actually people who are reading my articles and taking the time to comment on them. For me, that's not just something. That's a big deal! And therefore I want to thank you!


Ik wil gewoon graag zeggen: Dankjewel. Dankjewel voor de motivatie. Dankjewel voor de inspiratie. Dankjewel dat jullie me altijd helpen. En misschien nog wel het belangrijkste: Dankjewel dat jullie naar me luisteren. Soms, soms kan ik het gewoon nog steeds niet geloven. Ik een blogger? En nog erger: er zijn echt mensen die mijn artikelen lezen en de tijd nemen om een reactie achter te laten. Wauw, gewoon iedere keer op nieuw, wauw! Voor mij is het zeker niet van  zelfsprekend, het is heel belangrijk! En daarom, wil ik je bedanken!You May Also Like

5 interesting thoughts