With the world in my hand

by - 12:12 AMIf you've been following my blog for a longer time now, you might know that one of my biggest futur dreams is to travel the world. To sleep in a iglo at the North Pole, to go to a fashion show in Japan, to sail in a vondel in Venetie. to spend all my money in New York and to gamble all what's left in Vegas. Shortly: Exploring the world. I'm very happy to say, that this dream currently hangs on my chest. In the shape of a beautiful necklace.

Als je mijn blog al wat langer volgt weet je misschien dat een van mijn grootste toekomst dromen een wereldreis is. In een iglo slapen op de Noordpool, naar een mode show in Japan, in een gondel varen in Venetie, mijn geld uitgeven in New York en gokken in Vegas. Kortom: De wereld ontdekken! Deze droom hangt vanaf nu in het klein om mijn nek. In de vorm van een prachtige ketting.Yes, when I first saw this necklace at topvintage I was in love. At the necklace itself, but also because it reflects on my dream. There it went in my shoppingbag and a few days later, it landed on my doormat. 

Ja, toen ik deze ketting tegen kwam op topvintage was ik opslag verliefd. Op de vormgeving opzich, maar natuurlijk ook omdat hij mijn droom weerspiegelt. Hop, daar ging hij in mijn winkelmandje en een paar dagen later lag hij mooi ingepakt, op mijn deurmat.

The packages of topvintage are always nicely packed. It's amazing to get a gift like that. When I opened the white box I saw three purple pockets on purple paper. Huh, three? Yes, three. Topvintage apparently gave me a heart shaped lavendel soap bar and a pen in the shape of a lipstick as a 'thank you for ordening gift.' So nice! 

De pakketjes van topvintage zijn altijd prachtig ingepakt. Het is echt een cadeautje om zo iets te krijgen. Toen ik de witte doos van al het topvintage tape ontdaan had was het tijd voor de inhoud. Ik zag drie paarse zakjes op paars crepepapier. Huh, drie? Ja, drie. Topvintage had me als bedankje voor de bestelling blijkbaar ook een zeepje en een pen in de vorm van een rode lipstick gegeven! Superleuk!

Than the necklace itself. He's in one word: beautiful. It's a bronze necklace with a little binocular and a globe. The water part might be a bit uneven colored, but that is't something which bothers me a lot. It might even give the globe something extra. Since the water isn't fairly spread all over the world as well. 

Dan de ketting zelf. Die is in een woord: prachtig. Het is een bronze ketting, met een kleine verrekijker en dan de wereldbol. Het water deel is iets ongelijk gekleurd, maar dat maakt mij niet uit. Het geeft de ketting misschien zelfs wel net iets extra's. Aangezien op aarde het water ook niet gelijk verdeeld is.


My question to you guys is, do you also have a piece of jewellery that reminds you of something or someone? Maybe it reminds you of someone because that one special person gave it to you. Or if you are like me, maybe it reminds you of your dream. Just let me know because I'd love to hear your thoughts. 

Mijn vraag aan jullie is, hebben jullie ook een sieraad wat je aan iets of aan iemand doet denken? Misschien komt het wel doordat een bepaald persoon hem aan je gaf, of zoals het bij mij is, doordat het me doet doet denken aan mijn droom. 


Much love!
xxx SanneYou May Also Like

4 interesting thoughts