Giveaway Lollia perfume and lipbalm

by - 11:38 PM


Today I have a nice surprise for you guys! A while ago I already wrote that I'd received my Zalando order and today it's finally time for the review and of course: for the giveaway! Have I made you a bit curious yet? Than just keep on reading! 

Vandaag heb ik een leuke verrassing voor jullie! Een tijdje geleden schreef ik al dat ik mijn Zalando bestelling binnen had gekregen en vandaag is het dan eindelijk tijd voor de review en natuurlijk: de giveaway! Ben je al een beetje benieuwd, lees dan vooral verder!Eau the perfume Lollia RELAX

The eau the perfume Lollia RELAX is a pretty playful, sweat scent. Personally I had expected it the smell to have a big blast of lavender, but in fact it's primarily a honey perfume. This is why Lollia RELAX directly reminds me of a beautiful field of flowers, which makes the perfume perfect for spring time! All with all I think Lollia RELAX is a very feminine, floral and somewhere exotic scent.

Het eau de parfum Lollia RELAX  is een vrij speelse en zoete geur. Persoonlijk had ik verwacht dat de lavendel geur de primaire geur zou zijn, maar eigenlijk komt de geur van honing het sterkst naar voren in dit eau de parfum. Hierdoor doet Lollia RELAX me direct denken aan een prachtig bloemenveld, wat het een perfect parfum maakt voor de lente! Een erg vrouwelijke, bloemige en iet wat exotische geur, zo zou ik 'relax' graag omschrijven.

Eau the perfume Lollia CALM

As floral as RELAX, as fresh as CALM. The eau the perfume Lollia CALM has a pretty earthy scent. The perfume contains notes of hyacinth, iris, sparkling citruses and vetiver, where the citrus scent is the strongest to my nose. To me this makes the scent a bit more universal for every season, it's a good scent for the whole year. A nice, fresh scent, which isn't to overwhelming, perfect for school or work. 

Zo bloemig als RELAX, zo fris is CALM. Het eau de parfum Lollia CALM heeft een vrij 'earthy' geur. Het parfum bevat noten van hyacint, iris, sprankelende citrus en vetiver, waarbij de citrus voor mij het sterkst naar voren komt. Dit maakt het deze geur naar mijn idee wat minder seizoen gebonden, het is een prima geur voor het hele jaar door. Een lekkere, frisse geur, die niet te overheersend is, ideaal voor naar school of werk. 

Then last, but not least: the Figs & Rouge lip balm, which also looks super cute! I myself am very pleased with this lip balm. To me the scent and the substance are pretty similar to the Elizabeth Arden eight hour cream. The lip balm is made out of 100% organic products, which means that all products have a natural origin. For me, that's a big advantage! The only disadvantage of this lip balm is that it is quite small, this tin only contains about 8 ml. Fortunately, Figs & Rouge also has larger lipbalms, which I'm very curious about as well! 

Dan als laatst de Figs & Rouge lipbalm, die er ook weer super leuk uit ziet. Zelf ben ik erg tevreden over deze lipbalm. Hij doet mij qua geur en substancie een beetje denken aan de Elizabeth Arden eight hour cream. In de lippenbalsem zitten alleen maar organische producten, dat houdt in dat alle producten een natuurlijke afkomst hebben. Zelf ben ik daar erg voorstander van! Het enige nadeel van deze lippenbalsem is dat hij vrij klein is, in dit blikje zit zo'n 8 ml wat bij mij toch al snel op is. Gelukkig zijn er van Figs & Rouge ook grotere lipbalms, waar ik erg benieuwd naar ben!

Now comes the fun part! In cooperation with zalando.nl I'm allowed to giveaway one of the eau the perfumes and one lipbalm away to one of my followers! How cool is that? All you have to do is be a follower and leave a commend saying which of the two lollia eau the perfumes you'd like to win! 

Nu komt het leuke deel! In samenwerking met zalando.nl mag ik aan een van mijn volgers een van de lollia eau de parfums en een figs & rouge lipbalm weggeven. Hoe leuk is dat? Het enige wat je daar voor hoeft te doen is mij te volgen en een reactie achter te laten om mij te laten weten welke van de twee lollia eau de parfums jij het liefst zou winnen. 


Much luck! 

This is an international giveaway so everybody can enter! This giveaway will end at 28-11-2012.

You May Also Like

18 interesting thoughts

 1. Erg leuke winactie! Ik doe graag mee om het geurtje lollia calm te winnen. Ik volg je!
  Liefs

  ReplyDelete
 2. Great Giveaway!
  Your blog is so lovely.

  xoxo
  Love

  ReplyDelete
 3. Ieeh succes met weggeven :D
  Bedankt voor je lieve berichtje <3

  xx

  ReplyDelete
 4. Ik volgde je reeds:) Ik maak graag kans op Lollia Relax:)

  Heel veel succes aan alle lieve dames!

  Liefs

  xoxo

  ReplyDelete
 5. Leuke winactie! Ik volg jullie op Twitter, Bloglovin en Facebook (:

  ReplyDelete
 6. Super leuke winactie! De geur relax is me op het lijf geschreven. Ik ben altijd stressy en kan zo'n heerlijke ontspannende geur wel gebruiken :) Ik ben ook gek op zoete, bloemige geuren.

  Succes iedereen!

  ReplyDelete
 7. Ik doe mee :D Als ik win zou ik voor de geur Relax gaan. Ben dr zo benieuwd naar!
  Ik volg je via FB, beide twitters, bloglovin, youtube, instagram, heb hier getweet: https://twitter.com/fingerart_/status/261827495626686465
  En je komt in m'n sidebar!
  Liefs

  ReplyDelete
 8. I'd like to win Lollia CALM!
  2dogs5catscrew@att.net

  ReplyDelete
 9. wat een supertoffe giveaway! xo

  ReplyDelete
 10. Superleuke giveaway!!! Ik goe graag mee!!
  Twitter: @Jacoba1970

  ReplyDelete
 11. Oeeh Leuk Ik doe mee !
  Ik doe graag mee voor Calm
  xx

  ReplyDelete
 12. volg en gedeeld op facebook @Von Luca en op twitter @VonnieLucas ,ga voor de Calm, leuke give away zeg! lijkt me heerlijk!

  ReplyDelete
 13. Leuk, ik doe mee. Calm lijkt me volgens je beschrijving het lekkerste te ruiken:)

  ReplyDelete
 14. heel leuk! ik doe graag mee! ik wil het liefst Lollia CALM want ik heb maar een parfum en dat is een citroen parfum. ik houd niet van 'chemische' nep geuren in parfum zegmaar, en ik houd heel veel van citroen! dus deze earthy geur zou denk ik echt een signature worden voor mij! en die lipbalsem ziet er onwijs leuk uit! dat is nog eens wat anders dan de standaard labello!

  xx

  ReplyDelete
 15. Heey, ik volg je! Ik zou graag de geur CALM willen winnen! :) Liefs, Cynthia

  ReplyDelete
 16. oe wat leuk! ik wist helemaal niet dat dat bestond, win acties! dus, laat ik maar eens beginnen. lijkt me super leuk! ik ken het parfum niet, dus laat ik de keus aan jou over, welke zou je mij advieseren?
  liefs, laila.
  www.attheboutique.blogspot.com

  oja,ps: ik volg je :)

  ReplyDelete