Cupcake Inspiration

by - 10:59 PM


They are easy to make, very cute and most of all: delicious! Yes the cupcakes have stolen my heart. Since my sister is almost celebrating her eleventh birthday, it is the perfect time to make some cute tasty cupcakes. But before making those, here is a quick cupcake inspiration! ;)Ze zijn gemakkelijk te maken, erg leuk en het belangrijkste: heerlijk! Ja, de cupcakes hebben mijn hart gestolen. Aangezien mijn zusje bijna jarig is, heb ik het perfecte excuus om me weer even in de keuken te plaatsen en wat heerlijke cupcakes te fabriceren. Maar voordat ik die ga maken, heb ik even een inspiratie boost nodig! ;)


Now I'm very curious to your favorite cupcake! Wich recipe do you use? And wich of the decorating products? If you guys like it, I'll show my cupcakes and the products I've used for mine in a post soon. Just let me know in the commends! 

Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd naar jou favorite cupcake! Welk recept gebruik je? Of welke versieringen? Als jullie het leuk vinden zal ik mijn cupcakes en de producten die ik daarvoor heb gebruikt nog in een artikel laten zien. Laat vooral een reactie achter! 

Much love!
xxx Sanne

Funny detail: This is my first article at my new macbook pro! I'm so happy with it! I can't wait to write more and more articles and to start photoshopping my pictures. Let the holiday begin please! :) 

You May Also Like

1 interesting thoughts