The Names for Ever winner!

by - 3:00 PM

Two weeks ago I posted a very nice giveaway online. In cooperation with 'Names 4 Ever' I could give away a beautiful silver name necklace to one of my readers. Now it's time to announce the winner! Are you the lucky one? 


Twee weken geleden plaatste ik een, al zeg ik het zelf, erg leuke giveaway online. In samenwerking met 'Names 4 Ever' mocht ik aan een van mijn lezeressen een erg mooie zilveren naam ketting weg geven. Dan is het nu tijd om de winnares bekend te gaan maken, wil jij weten wie de gelukkig is? 

a Rafflecopter giveaway

Congratulations Rose McHallen! If you send me your address then I'll make sure that the package will be on your way as soon as possible! 

Gefeliciteerd Rose McHallen! Als je mij je adres gegevens doorstuurt zorg ik ervoor dat het pakketje zo snel mogelijk jou kant op komt!


For the other girls, don't be disappointed. I'm already working on new amazing giveaways. So stay tuned! :) 

Voor de andere meiden, niet getreurd. Ik ben al weer bezig met een nieuwe, super leuke, giveaway! Dus ik zou je zeker aanraden mijn blog in de gate te houden! :)


Much love! 
xxx Sanne

You May Also Like

0 interesting thoughts