Blogger, why do you do this to me?! :(

by - 11:21 PM

So, I finally got my new, amazing camera and of course, I wanted to put more pictures in my posts. Today I also planned a fun DIY, I had already written it, taken the pictures, etc. But then, when I wanted to upload it, blogger suddenly said: I had no space left! Like what? :O 

Heb ik eindelijk een geweldige, nieuwe camera. Wil ik natuurlijk veel foto's in mijn artikelen gaan gebruiken. Kan het niet. Hoezo? Blogger heeft blijkbaar een limiet van 1 gb. Ongelofelijk. Vandaag had ik dan ook een DIY ingeplant. Natuurlijk al helemaal geschreven, de foto's al gemaakt, maar ja, toen ik de foto's wou uploaden ging er toch iets goed mis. Ik had geen ruimte meer! Like what? :O

Now I don't know what I'm going to do yet. Today I've just been trying to find another way to get space and stuff like that. But the only solution to keep blogging here is to keep buying more and more space. (which is actually quite expensive) Or to just delete all the pictures I've used in the previous posts. But I'm just not going to do that. 

Ik weet nog niet wat ik ga doen. Vandaag heb ik me gewoon bezig gehouden met het zoeken naar een andere manier op meer ruimte te krijgen om zo toch op blogger te blijven. Maar de enige oplossing daarvoor is om steeds maar meer en meer ruimte te gaan kopen. (wat dus best nog wel prijzig is) Of alle foto's uit eerdere artikelen verwijderen. Maar dat kan ik gewoon echt niet over mijn hart krijgen. 

I think I'm going to wordpress. I already heard many people saying it's much better, but I had nothing to complain about blogger before, so I just didn't had a reason to go to wordpress. But now I absolutely have. So I'd just like to hear experiences with wordpress. Do you like it? And is it hard to learn? (or even expensive?) 

Nu denk ik dus dat ik wil overstappen naar wordpress, maar dat blijkt dus echt heel anders te zijn dan blogger. Ik heb wel veel mensen erg positief gehoord over wordpress, maar ik had geen reden om over te stappen. Maar nu heb ik die zeker. Al vraag ik me wel af of er aan de gratis versie van wordpress ook geen limiet zit? Heb jij misschien ervaring met wordpress, dan zou ik daar graag meer over horen! Hoe vindt je het? Is het moeilijk om te leren? (of is het duur?) 

I hope someone could help me out with this, because I really don't know what else I could do.

Ik hoop echt dat iemand me hiermee kan helpen, want ik ben echt radeloos. 

Much love!
xxx Sanne

You May Also Like

10 interesting thoughts

 1. Ohh ik heb precies hetzelfde probleem!
  Ik vind het zo irritant. Hierdoor post ik de laatste tijd bijna niets meer. Ik heb nu gewoon een paar foto's van hele oude artikels verwijderd. Maar dat ga ik niet blijven doen. :s zo irritant
  xx

  ReplyDelete
 2. wow hoe stom! Dat wist ik niet :( Je kan linken via bepaalde gratis sites, zoals flickr of imageshack... als je dan gewoon die html code in je bericht plaatst staat je afbeelding er. Is wel meer werk dan voordien :(
  http://www.curlsandbags.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bedankt voor de tip, ik gebruikte al vaak plaatjes van tumblr, pinterest en dat soort sites, maar voor eigen foto's zijn flickr en imageshack inderdaad wel super handig! xxx

   Delete
 3. Balen zeg! Ik verwijder foto's die in de albums staan maar niet op mijn blog.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Die heb ik ook al verwijderd, maar bedankt voor de tip! xxx

   Delete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Ik heb altijd via photobucket gewerkt en heb daar nooit problemen mee gehad. Ook niet toen ik nog bij blogger zat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bedankt voor de tip! Daar ga ik ook eens naar kijken :D xxx

   Delete