Ask me everything! :)

by - 11:29 PM
Do you have a question for me? About dutch-beauty or about something personal? Than this is your chance! Today is my first Question & Answer! So take your chance and ask me the most serious, but of course also the most creazy questions you can come up with and then I'll answer those very soon in, maybe a video. :) 

Heb jij iets wat je heel graag van me wilt weten? Over dutch-beauty of misschien wel over mijzelf? Dan is dit jou kans! Vandaag houd ik namelijk mijn eerste Question & Answer! Dus grijp je kans, stel de meest zinnige en onzinnige vragen die je weet en dan beantwoord ik deze binnenkort in, misschien wel een filmpje. :)

Be creative and much love!
xxx Sanne

You May Also Like

3 interesting thoughts

 1. Ik heb eigenlijk geen vraag aan je! Maar vind je blog super mooi!

  Liefs, Maruschka

  ReplyDelete
 2. Leuk!
  Hoe zie je jezelf over 10 jaar? Nog steeds bloggend?
  xxxx

  ReplyDelete
 3. leuk zeg! ik heb een paar vragen voor je:
  -waarom ben je begonnen met bloggen?
  -voor wat mogen we jou midden in de nacht wakker maken?
  -wat is je ergste mis koop?
  -Met welk beauty product kan je niet zonder?

  x

  ReplyDelete