Tattoo Inspiration

by - 3:25 PMThere are so many ways of expressing yourself, sharing your story or maybe a lesson you've learned. If you've been following my blog for a longer time, you might know that I've written about my love for small and cute tattoos. Maybe you're asking yourself: why I don't have one already? The reason is that I really want to wait with that until I have a meaning behind my tattoo, that meaning can be a person or something that has happend to me in the past. I want my tattoo to stand for something I'm proud of, I want a tattoo with a story. But of course, I can always dream about what my tattoo would look like. So here is some tattoo inspiration... 

Er zijn zo veel manieren omjezelf te uiten, je verhaal te delen of misschien wel een les die je geleerd hebt. Als je mijn blog wat langer hebt gevolgd, dan weet je misschien over mijn liefde voor kleine tattoo's. Misschien vraag je jezelf wel af: waarom ik er dan nog geen een heb. De rede is dat ik echt iets een mening achter mijn tattoo wil hebben, dat kan een persoon zijn of iets dat me gebeurt is in het verleden. Ik wil dat mijn tattoo staat voor iets waar ik trots op ben, een tattoo met een verhaal. Maar natuurlijk kan ik altijd dromen over hoe mijn tattoo er uit komt te zien. Hier is wat tattoo inspiratie...


So I'm curious, how do you think about tattoos? And do you have one or would you ever want one? Let me know! 

Nu ben ik nieuwsgierig, hoe denken jullie over tattoos? En heb je er zelf al een of zou je er ooit een willen? Laat het me weten! 

Much love!
xxx SanneYou May Also Like

0 interesting thoughts