So write me maybe?

by - 4:30 PM

Misschien kun je je nog wel herinneren dat ik een tijdje geleden ook een postproject ben begonnen. Op het moment schrijf ik al met een paar super leuke meiden en het is altijd erg leuk om weer een nieuwe brief te ontvangen. Nou kwam ik laats een leuke webshop tegen die allemaal post spulletjes verkoopt; stempels, tape, briefpapier, stickers, je kunt het zo gek niet verzinnen en postpapierenzo heeft het. Een paar dagen geleden ontving ik een pakketje van deze leuke webshop en ik wil jullie natuurlijk graag laten zien wat daar in zit. Het pakketje kwam goed verpakt aan. De enveloppe is echt een cadeautje om te ontvangen: mijn naam en adres waren zelfs op de envelop gestempeld! Superleuk! verder kwamen de spullen goed verpakt aan zoals je op de foto kunt zien. ;)

 Als eerste een leuk setje met post card's om zelf op te pimpen. Lekker vintage en erg mooi. Vooral de stickers vind ik erg leuk! Zo schattig, ik denk zelfs dat ik sommige stickers zelfs ga gebruiken bij het boekenkaften, hartstikke leuk!

 Dan zat er ook nog een super schattig pakketje 'vintage looking' postzegeltjes bij om brieven, kaarten of ook leuk: notitie boekjes mee op te leuken. Hier ben ik ook erg blij mee, je kan er zo veel kanten mee op!

'Live Laugh Love,' als je in mijn kamer komt is het waarschijnlijk de eerste quote die je ziet. Ik vind het gewoon een erg mooie, korte, krachtige quote. Superleuk dat je deze ook in tape formaat hebt. Leuk om je brieven mee te versieren, of juist om een enveloppe mee af te sluiten. 


En als klap op de vuurpijl: een envelope template! Wauw, superleuk! Ik wist niet eens dat het bestond, maar postpapierenzo heeft het! Je kunt natuurlijk saaie witte enveloppen kopen, maar het is natuurlijk veel leuker om ze van kranten papier of cadeau papier te maken. Dit ga ik zeker vaak gebruiken!

Dit was alweer mijn 'postpapierenzo haul,' ik ben super blij met de spullen en mijn postvriendinnen kunnen binnenkort waarschijnlijk allemaal customized kaarten en enveloppen verwachten! Haha! Schrijven jullie nog wel eens een brief?

Much love!
xxx Sanne

You May Also Like

0 interesting thoughts