Puppy Love

by - 10:56 PM
Puppies, who can resist them? I definitely can't deny I create a tiny crush for every puppy which comes running to me. How cute?! I remember my dog being so small that she could fit in a teacup. Could you imagine we had to tell our friends to watch the dog, so they wouldn't stand on her. It's crazy how everything goes so fast. For now I'm going to give you an overdose of puppy love! Enjoy!Puppy's, wie heeft er nou geen zwak voor? Ik kan er zelf in ieder geval niet omheen; iedere keer als er zo'n klein pluizebolletje naar me toe komt rennen wordt ik direct verliefd! Hoe schattig?! Ik weet nog dat mijn hondje zo klein was dat ze in een thee kopje paste. Kun je je voorstellen dat we tegen onze vrienden moesten zeggen dat ze op moesten passen voor de hond, anders zouden ze er misschien opstaan! Gek toch hoe alles zo snel gaat. Voor nu heb ik een overdosis puppy love voor jullie uitgekozen! Enjoy!
Are you just as crazy about puppys, or dogs in general, as I am? And have you ever had one yourself? Let me know! 

Ben je ook zo gek op puppys, of honden over het algemeen, zoals ik? En heb je er ooit zelf een gehad? Laat het me weten! 

Much love!
xxx Sanne

You May Also Like

0 interesting thoughts