Ordered at Ebay

by - 4:30 PMThe time has come: I actually placed my first order on Ebay. Very nice, but secretly also a bit exciting since I have my doubts about how it arrives. But since I've my new mobile phone, I just wanted to try some fun 'phone cases!' And if you're already ordering, why not put some more stuff in? If you'd like to  see what I've ordered, click above on 'read more! "Het is zover: ik heb zowaar mijn eerste bestelling op Ebay geplaatst. Superleuk, maar stiekem ook wel een beetje spannend aangezien ik toch mijn twijfels heb of alles wel (goed en heel) aankomt. Maar nu ik mijn nieuwe mobiel heb wilde ik het toch heel graag proberen voor de leuke 'phone cases.' En als je dan toch bezig bent... Dan kunnen er nog best wat spullentjes bij. ;) Wil je zien wat ik allemaal heb besteld, klik dan vooral op 'read more!'

So I'm very curious what your experiences are with ebay? Do have you also ever ordered something there? And what have you ordered? Let me know!

Nu ben ik wel heel nieuwsgierig naar jullie ervaringen met ebay. Hebben jullie daar ook al eens wat besteld? En wat heb je toen besteld? Laat het me weten!

Much love! 
xxx Sanne

You May Also Like

0 interesting thoughts