Oasap Loves!

by - 12:11 AM
My last order of oasap has been a while ago and I thought it was about time to place my second one. But with the goal to stay within budget of course! I definitely have my budget favorites in this collection of oasap and today I am going to share them with you! Are you curious? Stay especially reading!

Mijn laatste bestelling bij oasap is al weer een tijdje geleden en ik vond het wel weer tijd worden voor mijn tweede bestelling. Maar wel met het doel om binnen budget te blijven natuurlijk! Ik heb zo mijn budget favorieten in deze collectie van oasap en vandaag ga ik die met jullie delen! Ben je benieuwd? Blijf dan vooral lezen! 
Did I just discover something new on oasap, or has there always been a beauty part? Anyways: it's there! So there's also something to try for the beauty lovers. I personally have never heard of the brand 'canbah' before, but that makes it extra fun to try it out. To me it looks pretty good and it's very affordable. 

Heb ik zojuist iets nieuws ontdekt op oasap? Of was er altijd al een beauty deel op oasap? In ieder geval: dat is er! Dus ook voor de beauty liefhebbers, is er wat om te proberen. Zelf ken ik het merk 'canbah' niet, maar daarom is het juist wel leuk om het te proberen. Het ziet er in ieder geval goed uit en het is ook nog eens betaalbaar. 

1. Retro Unique Matte Claws of Hawk Bracelet, $20.00 - 2. Punk Style Spike Embellished Chain Earring, $10.00 - 3. Vintage Balloon Bear Necklace, $21.00 - 4. Pure Color Triangle Necklace, $16.00 - 5. Glazed Triangle Pendant Necklace, $15.00 - 6. Punk Style Double Rivet Embellished Linked Chain Rings, $15.00 - 7. Exquisite Elegant Necklace with Embroidered Design, $13.00.Which items do you like best? And what is currently on your wishlist? Let me know!

Welke items vind jij het leukst? En wat staat er op het moment op jou wishlist? Laat het me weten! 

Much love!
xxx Sanne


You May Also Like

0 interesting thoughts