I'm back in town baby! :)

by - 1:06 AM


Sérignan, Je t'aime. I've had such a great time; in my bikini on the French beach. Walking down the markets, tanning at the beach and of course starting every day with a fresh baguette (of course with Nutella). Yet I am very glad to be home, home sweet home definitely counts for me: what have I missed my bed, my sweet dog and of course blogging! But we'll catch up on the last one the next days of course, so be prepared!Serignan, Je t'aime. Wat heb ik het toch lekker gehad; in mijn bikini aan de franse kust. Marktjes aflopen, op het strand zonnebaden en natuurlijk de dag beginnen met een baguette (natuurlijk wel belegd met Nutella).Toch ben ik ook weer heel blij om thuis te zijn, home sweet home gaat voor mij zeker op, want wat heb ik mijn bedje, mijn lieve hond en natuurlijk het bloggen gemist! Dat gaan we natuurlijk wel even inhalen de komende dagen! Be prepared! 

Today it's going to be a instagram-holiday post, enjoy! 
Vandaag wordt het een instagram-vakantie artikel, enjoy! What have I missed the last two weeks? Anything excited happened? I'm very curious! 

Wat heb ik de afgelopen twee weken gemist? Is er nog iets leuks gebeurt? Ik ben benieuwd! 

Much love!
xxx Sanne

You May Also Like

0 interesting thoughts