You can help me!

by - 1:06 AM

Today I have a unusual post for you, because last Friday my holiday has really started. That meens that I won't have to go to school for a while, so I can spend all of my time on blogging! I want to write more planned posts, for testweeks and holidays, and I want to change my layout. My question for you guys is: What should change? Vandaag even een ongewone post, een artikeltje tussendoor, vrijdag is namelijk de vakantie écht begonnen. Dat betekend dat ik voor zeven weken niet meer aan school hoef te denken en mijn tijd dus aan het bloggen kan besteden. Zo wil ik meer artikelen vooruit gaan schrijven, in verband met toetsweken en vakanties, en mijn layout veranderen. Nou is mijn vraag aan jullie: Wat moet er anders?


As a reader of dutchbeauty you probably know best what you'd like to see different; a new header, a new blog name, a new background, more posts about a specific subject? You tell me! 

Als lezeres van dutchbeauty weten jullie waarschijnlijk het best wat je anders zou willen zien; een nieuwe header, een nieuwe blog naam, een nieuwe achtergrond, meer artikelen over een bepaald onderwerp? Zeg het maar!


I'm also thinking about buying a domain and I'll also probably buy one this summer. But I'm not quite sure about the name yet. Dutchbeauty.nl and dutchbeauty.com are already taken, and actually, I don't want that little indent anymore, so that the name is easier to remember. I already have some names I thought abbout, but ofcourse I won't change dutchbeauty without asking your opinion! 

Ook denk ik er momenteel over om een domein te gaan kopen en ga dit waarschijnlijk ook binnen deze vakantie doen. Maar ik ben nog niet helemaal zeker over de naam. dutchbeauty.nl en dutchbeauty.com bestaan namelijk al en eigenlijk wil ik van het streepje af zodat de naam makkelijker te onthouden is. Zelf heb ik al wat suggesties voor nieuwe blog namen, maar ik ga dutchbeauty natuurlijk niet zomaar veranderen, zonder jullie mening te vragen!

So here are some names I thought about, what do you think? Which domain should I buy? 

Dus hier heb ik wat namen waaraan ik zelf dacht, wat vind jij? Welke domein naam zou ik moeten kopen?


letsbefree.nl
bornasadreamer.nl/.com
dutch-beauty.nl/.com
letslive.nl
justlove.nl
almostinnocent.nl
bebeautifultoday.nl

beautycloud.nl
beautyheaven.nl

Please let me know what you think and what you'd change.

Ik zou het erg waarderen als je me laat weten wat je er van vindt en wat jij zou veranderen. 

Much love!
xxx Sanne

You May Also Like

0 interesting thoughts