Sunday Question #1

by - 1:13 AM

Today I want to introduce a new subject at dutch-beauty, it's the Sunday Question. I just want to involve my lovely readers a bit more with the blogging. So from now on there will be a question online every single Sunday. That could be a really serious question, or a funny one. Maybe a personal question, but you'll also see beauty/fashion related questions. Shortly: Everything's possible! ;)Vandaag wil ik een nieuw onderwerp introduceren op dutch-beauty, het is de Sunday Question. Ik wil jullie wat meer gaan betrekken bij mijn blog en dit leek me wel een leuke manier om dat te doen. Er komt vanaf deze zondag dus iedere week een vraag online en dat kan een hele luchtige vraag zijn of juist een serieuze, het kan een persoonlijke vraag zijn of juist meer beauty/fashion gerelateerd. Kortom: alles kan. ;)

So the question of this week is: 

Where are you celebrating your holiday? 

Waar ben jij in de vakantie?

Ik zelf ben het grootste deel van de zomervakantie gewoon in ons koude kikkerlandje gebleven, maar over precies acht dagen, dan ga ik samen met mijn familie naar Frankrijk, de zon opzoeken. :) 

Much love!
xxx Sanne

You May Also Like

0 interesting thoughts