New in: Lauzz jewelery

by - 1:28 AM

Yes, yes, I can add a few new pieces of jewelery to my stash. This time the jewellery is from a very nice dutch webshop called lauzz.nl, they sell very nice, but also very affordable jewelry. I was very curious about the jewelry, so I was very pleased when the package arrived  last week. Are you just as curious as I am? Than let's have a look at the jewelry I've received.


Ja, ja, ik kan weer een paar mooie sieraden aan mijn collectie toevoegen. Deze keer komen ze van de leuke webshop lauzz.nl, een nederlandse webshop met erg leuke, maar vooral ook erg betaalbare sieraden. Ik was heel erg benieuwd naar de sieraden en was dan ook erg blij toen de postbode me vorige week het pakketje kwam bezorgen. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar welke sieraden ik heb ontvangen? 


The jewelry came well packed in an envelope with bubble wrap. When I opened the envelope I saw two nice little bags with the jewelry in it, a pink one and a blue one. For me, a nice package always adds something extra to the jewelry and this I certainly a plus point.

De sieraden kwamen goed verpakt aan in een envelop van bubbeltjesplastic. Wanneer ik de envelop open maak zie ik twee leuke zakjes met sieraden, een roze en een blauwe. Voor mij voegt zo'n leuke verpakking toch altijd net iets extra's toe aan de sieraden en dit vind ik dan ook zeker een plus punt.

Let's move on to the jewelry, first I received a beautiful silver necklace with a pendant. The pendant, which has a girl on it, gives the chain a bit of a vintage edge, which I personally like a lot. I often think that these kind of necklaces can be beautifully combined with jackets. And hey, let it just occaisionally be that I have many jackets. So for me, combining this necklace won't be a real hard challenge. Great for school, but it can also easily be worn fashionable, for example: to a party.

Dan gaan we naar de sieraden, als eerste ontving ik een zilveren ketting met een mooie hanger. Door de hanger, waarop een meisje staat afgebeeld, krijgt de ketting een beetje een vintage randje, waar ik persoonlijk erg van hou. Zulk soort kettingen vind ik vaak leuk gecombineerd staan met cobertjes en hé, laat ik daar nou net een heleboel van hebben. Voor mij wordt het combineren van deze ketting dan ook zeker geen uitdaging. Leuk voor naar school, maar kan ook makkelijk fashionable gedragen worden voor bijvoorbeeld naar een feestje.


I also received three pairs of earrings. I'll start with the earings I've worn the most lately. Which are the green earrings. I must admit that I have my periodes with green, at one moment, I love the color and the other moment I can't look at. But these earrings made me want to find a cute green outfit for summer. So I went to my closet 'rediscover' green and I quickly found a cute dress which looks amazing with the earings. So I am super happy with these earrings and I'll probably wear them pretty often!

Ik ontving ook drie paar oorbellen. Om maar gelijk te beginnen met de oorbellen die ik tot nu toe het meest gedragen heb: de groene oorbellen. Ik moet toegeven dat ik af en toe mijn 'groen fases' heb, het ene moment ben ik verliefd op de kleur en het andere moment kan ik het niet aanzien. Maar door deze oorbellen ben ik toch maar weer eens in mijn kast gedoken om groen te 'herontdekken' en kwam al snel tot de conclusie dat ik een jurkje heb die hier superleuk bij staat. Ik ben dan ook superblij met deze oorbellen en zal ze waarschijnlijk nog vaak dragen!I also received these beautiful earrings. Silver with a soft pink stone, I think they are stunning. These earrings are perfect to wear to school, but can certainly be worn to a more elegant occasion. Think of a dinner or a musical. Modest, yet striking. The only drawback I find, is that they are quite heavy. But as the dutch quote: "Who wants to be beautiful must suffer," isn't  it? ;)

Ook ontving ik deze mooie oorbellen. Zilverkleurig met een zachtroze steentje, ik vind ze echt een plaatje. Ook deze oorbellen zijn perfect om te dragen naar school, maar ook zeker voor een wat meer chique gelegenheid. Denk aan een etentje of een musical. Bescheiden, maar toch opvallend. Het enige nadeel vind ik wel dat de oorbellen vrij zwaar zijn. 'Wie mooi wil zijn moet pijn lijden,' is het niet? ;)Last, but definitely not least, these beautiful golden earrings. I'd always wear this kind of earrings when I was younger, in silver of course, because I thought gold would look way to chic. Now I can really appreciate a bit of gold and you can see that in my jewelry stash. In a few months that has suddenly became quite golden. I also think the white stone adds a nice detail to the earrings. It just gives them a little extra. These earrings are again combined endless and I am therefore very happy.

Last, but definitely not least: deze prachtige goudkleurige ringen. Dit soort oorbellen droeg ik vroeger áltijd, zilverkleurig dan wel eens waar, want ik vond goud nog veel te chique. Nu kan ik het wel waarderen en dat is terug te zien in mijn sieraden stash die in een paar maanden opeens behoorlijk goudkleurig is geworden. Ik vind ook het witte steentje een mooi detail aan de oorbellen. Het geeft het net een beetje iets extra's. Ook deze oorbellen zijn weer eindeloos te combineren en ik ben er dan ook erg blij mee.

This was it already, my new jewelry. What do you think? And how would you combine them? I'm very curious!

Dit was het al weer, mijn nieuwe sieraden. Wat vind je ervan? En hoe zou jij ze combineren? Ik ben erg benieuwd!

Much love!
xxx Sanne

You May Also Like

0 interesting thoughts