Help wanted?!

by - 7:53 PMThe facebook followers probably already know it; I bought a domain for my blog. Eventually I went for dutch-beauty.nl because you guys told me that my blog name could better stay the same, because I've already become familiar with it. After that decision I thought, everything would be easy, so I bought a host of Hostnet. But at the end, it wasn't as easy as I thought it'd be...  

De facebookvolgers weten het waarschijnlijk al; ik heb een domein gekocht voor mijn blog. Uiteindelijk ben ik voor dutch-beauty.nl gegaan omdat veel jullie aangaf dat ik beter bij mijn huidige naam kon blijven, aangezien ik daar bekend mee ben geworden. Nadat die beslissing genomen was, dacht ik, alles opgelost en kocht ik een host bij hostnet. Maar dat ging nog niet zo gemakkelijk...

I followed all of the instructions, but it just wouldn't work out the wait I wanted it to be, and to be honest, I still don't know what I'm doing wrong. But since my blog hasn't been available for almost 4 days, I just wanted to get him back on the net, even without a hostname. Of course I keep trying to get it done, but this may take some more time. 

Ik heb de instructies gevolgd, maar het wou niet helemaal lukken en is eigenlijk nog steeds niet gelukt. En aangezien mijn blog al bijna 4 dagen niet bereikbaar is geweest door deze verandering, wou ik hem toch weer even publiceren zonder host name. Ik blijf natuurlijk proberen om het alsnog voor elkaar te krijgen om dutch-beauty.blogspot.com over te zetten naar dutch-beauty.nl, maar dit kan nog even duren.

If occasionally one of my readers knows a bit more about hosts, I hope you could help me out! That would be super kind! This just in between. Tonight I'll publish the 'real' article, so stay tuned! ;)

Mocht toevallig een van mijn lezeressen hier verstand van hebben dan zou ik het superlief vinden als je me zou willen helpen. Dit even tussendoor. Vanavond komt het 'echte' artikel online, stay tuned! ;)

Much love!
xxx


You May Also Like

0 interesting thoughts