Post Project

by - 11:56 PMDo you love writing? And do you love receiving letters? Then I have got some good news for you! Because today I've started my first post project and you can participate! You've probably heard of this project before, but if not: The idea of the post-project is that I'll write a letter to you with nice goodies and when you've received the letter you do the same to me. I have participated in a post-project  (1&2before and really liked it, but for now it seemed fun to organize one myself to get to know my visitors a bit better! 

Hou jij van schrijven? En hou jij van het ontvangen van brieven? Dan heb ik leuk nieuws voor jou! Want vanaf vandaag kun je meedoen aan mijn postproject. Waarschijnlijk hebben jullie hier wel vaker over gehoord, zo niet: Bij het postproject is het de bedoeling dat ik brieven naar jullie schrijf met leuke goodies erbij en jullie mij dan een leuke brief terug sturen. Ik heb al wel eerder deelgenomen aan een postproject (1&2), maar het leek me nu ook wel erg leuk om er zelf een te organiseren om mijn bezoekers wat beter te leren kennen.

Do you like the idea of writing with me? Then you can send me an email with your name and address to: dutch-beauty@hotmail.nl and maybe you'll find a letter written by me in your mailbox soon! 

Lijkt het jou nou ook leuk om met mij te schrijven? Dan kun je me een mailtje sturen met je adres gegevens naar: dutch-beauty@hotmail.nl en wie weet vind jij wel binnenkort een door mij geschreven brief in je brievenbus! 

Much love!
xxx Sanne

Overview of the letters

Sent & Received
- Mi-lou (sent 1, received 1, sent 2, received 2, sent 3)
- Ronja (sent 1, received 1, sent 2, received 2, sent 3)
- Marijn (sent 1, received 1)
- Nicole (sent 1, received 1)
Paulien (sent 1, received 1)
- Dianda


You May Also Like

2 interesting thoughts

 1. Ik zou graag ook brieven met je schrijven!
  laat me het weten of je er nog één bij kan hebben

  rachelkromdijk@gmail.com liefsx

  ReplyDelete
 2. Doe je het nog steeds?

  ohlalau@live.nl

  Liefs,

  Laura

  ReplyDelete