Kitschdiva giftcard giveaway!

by - 11:57 PM

Kan je je die mooie ketting nog herinneren die ik jullie laatst liet zien? Die met dat leuke klokje eraan? Jullie weten vast nog wel hoe blij ik ermee was en nog steeds ben! Die kans wil ik jullie ook geven en dat ga ik dan ook bij deze doen. Ik mag namelijk aan een van mijn lezeressen een giftcard van €15,- van Kitschdiva weggeven. Hoe leuk is dat?

* This giveaway is only for the Dutch and Belgian girls, that's why it's written in Dutch. I'll try to set up a international giveaway soon! So stay tuned! *


Meedoen is heel simpel, ik heb het mezelf (als het goed is) deze keer makkelijk gemaakt door te werken met rafflecopter.com, een giveaway widget waarbij je direct kunt invullen wat je gedaan hebt. Hij telt dan ook de entry's voor mij en kiest een winnaar uit. Lijkt me ook wel zo eerlijk! Ik heb hier nog nooit eerder meegewerkt dus ik hoop dat alles goed werkt.


Het is nog in de testfase, dus wil je 100% zeker zijn van je entry dan zou ik nog even een reactie achter laten met wat je allemaal gedaan hebt. Die bewaar ik sowieso, dus mochten alle reacties weg zijn (zoals bij de vorige winactie) of mocht rafflecopter toch niet zo goed werken als gehoopt, dan heb ik nogsteeds van iedereen de aanmeldingen en gaat de winactie gewoon door!

a Rafflecopter giveaway


Much love and luck!
xx Sanne

You May Also Like

0 interesting thoughts